Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te installeren Deck trapliggers

Stringers zijn de belangrijkste ondersteunende structuren voor deck trappen . Deze diagonale steunen zijn gemonteerd met een uiteinde geplaatst tegen het einde balk aan een zijde van het dek en het andere uiteinde op een betonnen voet of dek landing. De stringers ondersteunen de treden of stappen onder , hield ze stevig op zijn plaats als je de trap te gebruiken. Bouwvoorschriften vereisen doorgaans stringers elke 16 centimeter tot veilig ondersteunen de steps.Things je nodig hebt
Meetlint
plein Carpenter's
Macht zag
Hout klemmen
Boormachine
Boor < br > houtschroeven
kruiskopschroevendraaier beetje
nagels ( indien nodig)
20 oz . hamer ( indien nodig)
Toon meer instructies
Voorbereiding
1

Meet en markeer verticale lijnen op de posities waar de stringers zal worden gehecht aan het gezicht van het einde balk , met behulp van een meetlint en potlood . Gebruik een winkelhaak om ervoor te zorgen de lijnen zijn niveau en ruimte de merken gelijkmatig uit elkaar , met niet meer dan 16 cm tussen elk paar . Kopen van 2

Positie twee stringers tegen de balk , het centreren van elk meer dan een potlood mark en tegenover elkaar .

Meet 3 de afstand tussen de stringers langs de balk , met behulp van een meetlint.
4

Knip twee blokkeren stukken , van borden die gelijk is aan de breedte van de balk zijn , om tussen de boven-en onderkant van elk paar langsliggers , met een elektrische zaag .
5

verder naar positie stringers , centreren ze op de resterende potloodstrepen , en snijd twee blokkeren stukken te passen tussen elke resterende paar. Verwijder alles behalve de eerste paar stringers voordat de installatie begint .
Installatie
6

Plaats een stuk van het blokkeren van tussen de toppen van de eerste paar stringers , tegen de balk . Beveilig de blokkerende stuk in plaats van hout klemmen .
7

Boor gaten door de blokkering stuk , wankelend hen als je werkt in de lengte , met behulp van een boormachine en boor .
8

Zorg ervoor dat de stringers zijn vierkant , met behulp van plein van de timmerman , en steek een houten schroef in elk gat . Draai ze stevig aan de blokkering te beveiligen op de draagbalk , met behulp van de boormachine en een kruiskopschroevendraaier beetje . Verwijder de kabels .
9

Boor verschillende gaten door de buitenkant van elke stringer , langs de lengtes waar ze rusten tegen de blokkering .
10

Plaats een stuk van het blokkeren van tussen de eerste paar stringers waar ze zitten op de voet of landing . Zorg ervoor dat hij goed tussen de stringers en lijn de voorste rand van de voorste randen van de stringers .
11

Boor gaten door de bodem blokkeren stuk , wankelend hen als je werkt in de lengte .

12

Zorg ervoor dat de stringers zijn vierkant , met behulp van plein van de timmerman , en steek een houten schroef in elk gat , een aanscherping ze stevig met een boormachine en kruiskopschroevendraaier bit . Plaats metselwerk nagels als je het veiligstellen van de blokkering aan beton en stamp ze op hun plaats met een hamer .
13

Boor verschillende gaten door de buitenkant van elke stringer langs hun lengte waar ze rusten tegen de blokkering . < br >
14

Blijf blokkeren stukken en stringers bevestig op zijn plaats op dezelfde manier beschreven tot u het einde van de breedte van de trap te bereiken .

Luifel Opties

Een veranda is een ideale plek om te zitten en te genieten van de natuur rondom uw huis. Echter , wanneer de zon is zeer sterk of het begint te regenen , een soort van bekleding is noodzakelijk om u te beschermen tegen de elementen . Als uw veranda heeft geen ingebouwde overhang , een luifel is een ideale oplossing . Je hebt verschillende opties om uit te kiezen , zodat u er een die is een ideale

Meer dan ooit