Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Decks & Patios >> Content

Hoe te plannen en Landschap een kleine achtertuin met een dek

Zelfs kleine achtertuinen kan worden omgezet in mooie ruimtes met een overvloed aan planten, groenten , bloemen, kruiden en natuurlijk een dek voor een ontspannende plek om te zitten . Of landscaping een grote tuin of een kleine buitenruimte , het uitgangspunt is altijd hetzelfde : een tekening . Schetsen altijd de vorm van de ruimte die u beschikbaar en omvatten alle bestaande structuren , bomen of struiken die reeds aanwezig zijn. Kies de locatie van de eerste dek , want dit zal de meerderheid van de space.Things Je
Decking nodig
Bomen
Planten en bloemen
Spade
Water feature
rotsen en stenen en Containers
Toon meer instructies
1

Bouw het dek in het gebied dat u ervoor hebt toegewezen . Als er slechts een kleine ruimte beschikbaar is , kan het dek verdubbelen als een container tuin , want er is waarschijnlijk beperkte ruimte voor bloemperken zijn het kopen van 2

Vul potten , containers , opknoping manden - . En alles wat je kiest - met de planten die u wilt in uw tuin . Kruid potten met basilicum , koriander , rozemarijn en bieslook niet alleen mooi , maar zijn ook nuttig . Grote terracottapotten kan worden om citrusbomen planten en aan de voorzijde van het dek als " ingang. " Door het combineren van schoonheid met bounty op deze manier zul je de beschikbare ruimte in een kleine achtertuin te maximaliseren.
3

Plant opknoping manden met hangplanten zoals petunia's en klimop , en hang ze aan muren of polen die zich door het dek gebied . Dit optimaliseert ook de ruimte door gebruik te maken van verticale tuinieren. Kruid manden kunnen ook worden opgehangen op ooghoogte om de ruimte te maximaliseren .
4

groeien groenten in uw tuin die de grootste hoeveelheid van de oogst te produceren in de minste hoeveelheid ruimte . Goed gewassen te verbouwen zijn bonen , komkommers , sla , spinazie , boerenkool en paprika . Groenteplanten kan net zo mooi als bloemen , dus geef de bloemen in het voordeel van groenten in kleine achtertuinen .
5

Kweek een fabriek in elke hoek en spleet van de achtertuin om het groter lijken . Zelfs schaduwrijke gebieden die weinig zonlicht ontvangen kan worden beplant met hosta's , varens en Brunnera .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1002089117.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.