Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Decks & Patios >> Content

Doe- Het-Zelf Deck Repair

Als u eigenaar bent van een dek , is de kans van tijd tot tijd je nodig hebt om een paar kleine reparaties uit te voeren . Als links onverzorgd , kunnen eenvoudige dek reparaties te zetten in grote problemen die uitgebreider onderhoud nodig . Door het aanpakken van deze projecten wanneer het probleem zich voordoet , kunt u tijd en geld besparen , terwijl je je deck te kijken mooi . De meeste van deze reparaties vereisen slechts basiskennis van gereedschappen en terrasplanken en geen deskundige hulp niet nodig . Instructies
1

Vervang alle ontbrekende schroeven of spijkers . Na verloop van tijd kan de druk op een dek van voetverkeer spijkers en schroeven los te maken. Deze kunnen ofwel worden gestampt terug in of aangescherpt . Gebieden die een veel voetgangers hebben , zoals trappen , zijn beter geschikt voor schroeven . Als u vindt dat de nagels op uw dek werken voortdurend hun weg naar buiten , vervang ze met schroeven . Kopen van 2

Dicht het dek oppervlak met weer sealer . Als u het vinden ruwe plekken op uw terras , of het hout kromtrekken , dit is een dat het dek was niet goed afgesloten of niet is verzegeld in een lange tijd teken. Breng een weer kit jaarlijks om je deck om dit probleem op te lossen .
3

Vervang planken als dat nodig is. Van tijd tot tijd kan de houten planken op een dek te splitsen of barsten. Als links onverzorgd , kunnen deze borden letsel veroorzaken . Verwijder het bord in kwestie en te vervangen door een nieuwe. Vergeet niet om het nieuwe bestuur weerbestendig , zodat het niet kromtrekken .
4

Draai dek relingen . Nogmaals , als gevolg van veelvuldig gebruik , het hekwerk op het deck kunnen hun manier van werken los . Deze zullen regelmatig moeten worden aangescherpt . Als de reling is genageld op zijn plaats , de plaats van de nagels met schroeven . Gebruik een draadloze schroevendraaier of boor om schroeven in te voegen of strakker .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1002089056.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.