Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Decks & Patios >> Content

Hoe te Drainage toevoegen aan een bestaande betonnen terras

Het oppervlak van een betonnen plaat is ongevoelig voor water , wat betekent dat als het water niet kan weglopen van de ondergrond, zal het zwembad op uw terras . Als het water zwembaden naast uw huis, kan het uw stichting beschadigen. Dit kan een probleem verergerd door smeltende sneeuw of een zware regen . Het installeren van een drainagesysteem in de patio kan het water weglopen , het verwijderen van eventuele problemen en het maken van de patio safer.Things Je
Spray paint nodig
Meetlint
Jackhammer
goggles Veiligheid
gehoorbescherming
Handschoenen
Schop
Zand
afvoergoot
Tape
Beton
Troffel
Toon meer instructies
1

markeer de plaats van de drainage greppel op de betonnen spuitlak . Maak de lijnen 4 centimeter breder dan de geul zal zijn .

Graaf Pagina 2 van de bestrating tussen de lijnen met een drilboor . Begin met het plaatsen van de punt van de drilboor op een van de lijnen , en het werk in de richting van het centrum . Scheur over de helft van de geul van de ene lijn , ga dan naar de andere lijn en scheur die kant . Verwijder de brokken beton als je ze breken .

Verwijder 3 de bodem in de sleuf totdat het diep genoeg om een 2 - inch laag van zand en de kunststof dakgoten kanaal te houden . < br > Goedkope 4

Giet het zand in de geul , glooiende deze naar het gebied dat u wilt het water af te voeren naar (niet uitlekken naar het huis ) . Helling het zand 1 inch voor elke 20 meter .
5

Construct in de afvoergoot volgens de instructies van de fabrikant .
6

Leg de afvoergoot in het midden van de geul .
7

Bedek het rooster op de afvoergoot met tape om het te beschermen terwijl u het beton giet .

Mix
8 een partij van beton, volgens de instructies op de verpakking .
9

Giet het beton in de openingen tussen de afvoergoot en de patio , gladstrijken het uit met een troffel . Laat het beton minstens 4 tot 5 dagen in te stellen .
10

Neem de band af van het rooster .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1002088972.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.