Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

Hoe kan ik een Stain Get Out van een leerstoel

Keeping stoffering zoek nieuwe en ongerepte gaat vlekken verwijderen zodra u ze opmerkt . Laten een vlek dringen in een beklede stoel is bijzonder lastig , omdat de vlek kan dringen in de bekleding wanneer het onmogelijk is om volledig te verwijderen . Als de vlek vochtig is, kan dat leiden tot meeldauw en schimmels te ontwikkelen . Voorkom dit door vlekken te verwijderen zo spoedig mogelijk . Controleer altijd met uw stoffering fabrikant om de beste reiniging opties voor uw stoel te bepalen. Test het reinigingsmiddel op een onopvallende plaats eerst of het zal niet de upholstery.Things je nodig hebt
Doeken
afwasmiddel
Ammoniak
Ontsmettingsalcohol
beschadigen Toon meer instructies
1

Dep zoveel mogelijk van de vlek mogelijk met een doek . Werken van de randen van de vlek naar het midden , en dep dan wrijven om te voorkomen dat de vlek zich verder verspreidt . Kopen van 2

Maak afwasmiddel oplossing door het gieten van 1 eetl . afwasmiddel en 2 kopjes warm water in een kom. Gebruik afwasmiddel dat geen bleekmiddel of kleurstoffen bevat. Meng totdat het water schuimend . Gebruik de oplossing voor voedsel , vet , wijn, koffie of bloed vlekken te verwijderen .

Maak
3 een ammoniak- oplossing door het gieten van 1 eetl . ammoniak in een kom met 1 kopje water . Meng de oplossing volledig . Dep de oplossing op vet, zeep , braaksel , of zuur voedsel vlekken .

Met 4 ontsmettingsalcohol om vlekken te verwijderen door het weken een doek in de alcohol . Wring de doek zo veel mogelijk, zodat het is gewoon vochtig . Gebruik de alcohol om inkt of verf vlekken te verwijderen.
5

Dep de juiste vlek reinigingsmiddel rechtstreeks op de vlek , het werken vanuit de randen naar het midden . Dep met een witte doek , zodat je de vlek transfer van de stoel om het doek te zien . Wees voorzichtig om niet volledig genieten van de stoel , omdat dit de bekleding en vulling kunnen beschadigen .
6

Dep de plek met een vochtige doek om weg te spoelen het reinigingsmiddel residu .
7

Druk op een droge doek over het gebied om het vocht te verwijderen en droog de stoel . Laat de lucht drogen stoel volledig .

Hoe je Steam Stains Get Out van Stainless Steel

Roestvrij staal is een zeer veerkrachtig materiaal , echter , in tegenstelling tot zijn naam het is echt niet roestvrij . Steam vlekken , of warmte vlekken , gebeuren als zouten zijn achtergelaten door de snelle droging van zeer heet water . Meestal zijn resten van een slechte spoelen vaatwasser , maar kan ook worden veroorzaakt als een werktuig of instrument wordt blootgesteld aan kokend water .

Meer dan ooit