Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

Natuurlijke remedie voor Gas Spill geuren uit de Garage

Benzine lekkages zijn een veelvoorkomend probleem in de garages te wijten aan de occasionele lek van de auto. Echter , wanneer de linkerzijde ongereinigde , de benzine veroorzaakt geuren die moeilijk kan zijn om zich te ontdoen van . Wanneer je inademt benzinedampen , riskeer je nadelige gezondheidseffecten , zoals hoofdpijn , irritatie van de keel en ademhalingsmoeilijkheden , volgens de Illinois Department of Public Health. Onmiddellijk opruimen van elk gas morsen en het gebruik van basisproducten zal een lange weg te gaan in het verwijderen van de geuren van benzine. Kattenbakvulling

Wanneer een benzine lekkage is fris , gebruiken kattenbakvulling om de lekkage op te vangen en make clean - up gemakkelijker . Verspreid genoeg kattenbakvulling volledig te bedekken de lekkage. Laat het nest zitten voor een uur of twee voordat vegen het op. De kattenbakvulling zal ook absorberen de geur uit de garage vloer als je een merk dat geur - absorberend gebruiken . Als een geur blijft , gebruiken regelmatig afwasmiddel en water om het op te ruimen .
Baking Soda

Baking soda is een natuurlijke geur eliminator dat absorbeert en neutraliseert benzine morsen en geuren . Doe voldoende zuiveringszout om de lekkage in een grote kom bedekken en voeg genoeg water tot een dikke pasta. Breng de pasta en laat het zitten totdat deze helemaal droog is . Eenmaal droog , kunt u het vegen met een stoffer en blik . Indien nodig, dweil de vloer met reguliere afwasmiddel om overgebleven pasta en geuren te verwijderen .
Desinfecterende

Als de benzine lekkage is al opgeruimd en de garage vloer geeft nog steeds uit een geur , kunt u de vloer dweilen met een dennenlucht ontsmettingsmiddel vloerreiniger . Voeg de juiste hoeveelheid van het reinigingsmiddel om een emmer gevuld met warm water volgens de aanwijzingen op de achterkant van het product . Schrob de vlek met een harde borstel of een dikke mop en veeg schoon met een natte doek . De chemische stoffen in het desinfectans zal elke laatste sporen van de benzine te verwijderen evenals verwijderen van de geur die ermee verbonden zijn .
Overwegingen

Bij het gebruik van elke vorm van nieuwe schonere , lees de instructies en precies volgen hen. Je moet altijd test een kleine hoeveelheid in een niet zichtbaar deel van de vloer om zeker te zijn zal geen nadelige effecten op de vloer te hebben. Bij het reinigen , niet een staalborstel op een garagevloer te gebruiken als dit onherstelbare schade kan veroorzaken .

Het verwijderen van lijmresten uit een houten vloer met een Sander

De vloeren zijn een van de meest vergeten gebieden in uw huis . Uw kleurenschema of uw meubels kunnen de grootste indruk in een ruimte te maken , maar uw vloeren kan even krachtig zijn. Houten vloeren, in het bijzonder , brengen een gevoel van klassieke elegantie , terwijl begiftigt een kamer met een gastvrije glans . Dat is waarom het zo belangrijk om te verdoezelen houten vloeren met een doek vo

Meer dan ooit