Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

Rust Vlekken op badkamer werkbladen

Uw badkamer aanrecht kan een magneet voor roestvlekken , met zijn hoge vochtgehalte . Rust een bijzonder moeilijke vlekken te verwijderen , vooral als het doordringt het oppervlak . Zoals met de meeste vlekken , snelle behandeling de beste resultaten oplevert , dus aarzel niet als je een roest vlek in uw badkamer te vinden. Preventie

Spuitbussen , scheermesjes en goedkoop pincet behoren tot de grootste roest vlek boosdoeners in uw badkamer . Houd metalen voorwerpen, zoals deze verwijderd van direct contact met uw toonbank , indien mogelijk , hetzij door ze op te slaan in een kast of ze op een handdoek - gevoerd dienblad op de teller . Gebruik geen metalen voorwerpen, zoals tandenborstel houders of zeep gerechten op uw aanrecht , ofwel ; gebruik in plaats daarvan alleen de items van roestvrij materialen zoals porselein of kunststof.
Minor roestvlekken

Sommige badkamer aanrecht roestvlekken gaan chemische reiniging nodig hebben, maar als je begrijpt wat het snel genoeg , is het mogelijk om op natuurlijke wijze te verwijderen met azijn en zout . Giet een kleine hoeveelheid witte azijn op de roest vlek en schrobben met een nylon pad . Strooi zout op de vlek en laat het zitten voor een uur , dan scrub het weer. Goed afspoelen . Gebruik geen azijn op stenen aanrecht , als het zuur het oppervlak kan etsen .
Matige roestvlekken

Milde , schurende - vrije poeders zoals Bar Keeper's vriend en Bon Ami , gevonden in de buurt van de schurende schuurreinigingsmiddelen in de supermarkt , verwijder matige roestvlekken op werkbladen. Bevochtig Gewoon de vlek met een vochtige spons , strooi de schoonmaak poeder bovenop en struikgewas . Als de spons niet sterk genoeg is , gebruik dan een nylon pad of een tandenborstel . Zodra de vlek is verdwenen , grondig spoelen met water en wrijf droog met een microvezeldoek.
Tough roestvlekken

Als de roest vlek op je aanrecht badkamer is oud en niet verroeren of verdwijnen met andere methoden , is het tijd om iets harder te proberen . Industriële reinigingsmiddelen voor roest , kalk en calcium zijn commercieel verkrijgbaar in supermarkten en thuis centra . Ventileer de badkamer door het openen van de deur en de ramen en het inschakelen van de ventilator voor het gebruik van een chemisch reinigingsmiddel , en draag beschermende handschoenen . Verdun de roestoplosser met water zoals voorgeschreven en toepassen op de vlek met een spons of een tandenborstel , of gebruik het volle sterkte en onmiddellijk spoelen met water.

How to Get Sharpie Out van een Ashley Furniture Microfiber Bank

Ashely Furniture Industries , Inc is een bedrijf dat produceert en verkoopt dineren, woon-en slaapkamer meubilair . Een type bekleding gekenmerkt op bepaalde Ashley Furniture banken is microfiber . Als je toevallig Sharpie marker inkt op uw Ashley Furniture microfiber bank te krijgen, kunt u in staat om de stain.Things je nodig hebt isopropylalcohol Doeken Toon meer instructies verwijderen 1

Meer dan ooit