Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

Natuurlijke Oplossingen voor zeepresten op glas

Zeepresten vormen wanneer zeep oplost in water . Het tuig kan ook bevat hard water afzettingen . Als je negeren geaccumuleerde zeepresten , kan het dikker en moeilijker geworden om later te verwijderen . Zeepresten veroorzaakt glas verkleurd te verschijnen , achterlaat strepen en maakt het oppervlak verschijnen grungy . Terwijl commerciële badkamerreinigers worden verkocht aan zeepresten te verwijderen , ze bevatten heel wat chemische stoffen die het milieu kunnen schaden. Reinig de zeepresten onmiddellijk met natuurlijke oplossingen om het glas helder en glanzend te houden . Ammoniak

Ammoniak snijdt door zeepresten en verwijdert deze van het oppervlak van glas . Verdunnen 1 eetl . ammoniak met 1 liter warm water in een emmer . Bevochtig een washandje of spons in de ammoniak- oplossing en veeg het glasoppervlak . U kunt ook een deel van de ammoniak te combineren met twee delen water in een spuitfles en breng de oplossing richting de zeepresten gebieden . Nadat u de ammoniak oplossing toepassen , spoel het af met schoon water .
Azijn

Witte gedistilleerde azijn effectief oplost zeepresten binnen een paar minuten . Voordat u de azijn toe te passen om een ​​douche , lopen het warm water voor 1-2 minuten om te helpen los te maken van de zeepresten . Vul een spuitfles met azijn of genieten van een niet-schurende spons in het. Veeg het oppervlak en laat de witte azijn rust voor 2-3 minuten alvorens af te vegen met een droge washandje . Je hoeft niet te witte azijn spoelen , maar je kunt indien gewenst.
Citroensap

Het zuur in citroensap verwijdert zeepresten opbouw evenals minerale afzettingen . Knijp het sap van verse citroenen of gebruik gebotteld citroensap op het glas . Giet of spuit het citroensap direct op de zeepresten , maar niet onmiddellijk spoelen het weg. Laat het citroensap te zitten voor 30 minuten tot 1 uur en spoel het met schoon water . De zeepresten verdwijnt als u het gebied te spoelen .
Homemade Cleaner

Als alle andere methoden ineffectief blijken of als u wenst te maken kunt u zich schoner , gebruik het volgende recept . Giet 6 kopjes koud water in een grote spray fles en voeg dan 1/2 kopje zuiveringszout , 1/3 kop ammoniak en 1/4 kopje witte gedistilleerde azijn . Nadat u combineren alle ingrediënten in de fles , schud het zo dat ze goed mengen. Spray de oplossing op de zeepresten en schrobben met een niet-schurende spons . Combineer nooit bleekwater met deze oplossing , omdat het kan leiden tot dodelijke dampen .

How to Get Rid van een Silver Nitrate Stain op een shirt

Zilver nitraat wordt vaak gebruikt bij de ontwikkeling van fotografie film en bij het toevoegen van kleuren om keramiek en aardewerk. Draag handschoenen en oude kleren bij het werken met zilvernitraat , omdat het vlekken . Als u per ongeluk hebt zilvernitraat op een shirt je wilt redden , snel te handelen voordat de vlek sets in en proberen een paar bekende methoden die zilvernitraat verwijderen u

Meer dan ooit