Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

Huishouden oplossing voor het verwijderen huisdier geuren

Huisdieren kunnen liefdevolle metgezellen , maar ze kan nadelen hebben , waaronder onaantrekkelijk geuren , vooral tijdens huis - en strooisel - training. Terwijl je commerciële huisdier urine schoonmakers, die meestal enzymen bevatten kunt kopen , kunt u ook een zelfgemaakte oplossing gebruiken om huisdier geuren schoon . Baking Soda

slepende huisdier geuren , strooi zuiveringszout in het gebied. Indien nodig , pas het toe op tapijt over de hele kamer . Wrijf het in het tapijt , waardoor het doordringen in de vezels en strooi een laag boven . Laat het zitten voor 24 uur , stofzuigen dan omhoog . Een pasta gemaakt van soda en water is effectief voor diepere vlekken of kleine , geconcentreerde gebieden .
Azijn

Azijn is een natuurlijke manier om sterke geuren te verwijderen , in het bijzonder die worden gemaakt met urine van huis training of spuiten. Giet de azijn in een spuitfles , dan spuit het hele gebied waar de urine is totdat het doorweekt . Veeg het na het doordringt het tapijt . Je zou een azijn geur hebben voor een dag of twee, maar het zal verdwijnen en moet volledig op te heffen de urine geur uit het tapijt vezels . Als u zich zorgen over tapijt verkleuring bent , probeer het in een klein gebied .
Maïszetmeel

Strooi maïszetmeel in een gebied met een sterke geur op te tillen uit het tapijt vezels . Gebruik een borstel om het in te wrijven , zuigen het dan omhoog . Voor sterkere geuren , of dat er voor een tijdje zijn geweest , giet er een zeer dikke laag van maïszetmeel ter plaatse , wrijf het in het gebied diep . U kunt ook laten zitten als je voelt dat de geur is te sterk.
Peroxide en afwasmiddel

Meng een theelepel afwasmiddel in met 2/3 kopje peroxide . Wees voorzichtig met het gebruik van peroxide op tapijt , met name donkere kleuren . Doe altijd een spot test in een verborgen , klein gebied . Gebruik een doek om het mengsel wrijven in het tapijt , voeg dan water en dep met een handdoek .

Hoe te verwijderen Lime Vanaf olie - gewreven brons

Olie gewreven brons is een van de verschillende afwerkingen beschikbaar voor kranen en douchekoppen . Olie gewreven brons wordt ook wel een levend afwerking, die de kleur verandert met de tijd en met het gebruik betekent . Het is een gevoelige afwerking die reageert op de lucht , body olie en zeep en schoonmaakmiddelen die je gebruikt . Deze veranderingen , denk er dan olie -gewreven brons wenseli

Meer dan ooit