Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

Hoe maak je een vergeelde Polyester Matras Pad bleken

Een bed met een vergeelde polyester matras kan onaantrekkelijk voor gasten en vreemdelingen op te slapen zijn. Om dit te verhelpen gebruikt bleekmiddel . Het belangrijkste is echter , voor het gebruik van het strand is om te beseffen dat het gebruik van te veel kan beschadigen of vernietigen van de matras . Instructies
1

Haal de matras van het bed .

Lees Pagina 2 van de matras -tag voor de wasmachine watertemperatuur. Als er geen tag , zet de wasmachine op koude want dat is de veiligste temperatuur .

Vul 3 van de wasmachine met water . Voeg een kopje bleekwater . Plaats de pad in de wasmachine . Gebruik de wasmachine niet lopen tot de pad absorbeert ongeveer 30 minuten .
4

Laat de wasmachine op een normale cyclus . Verwijder het matras en plaats het in de zon. Laat de matras in een droger drogen niet omdat de warmte het toestel kunnen beschadigen .

Hoe klei cement clean

Cement is een duurzaam bouwmateriaal , maar het is poreus en gevoelig voor vlekken . Omdat klei vochtig is, is het vaak een moeilijke vlek te verwijderen van beton, baksteen en andere bouwmaterialen . Het verwijderen van vlekken van beton is lastig omdat bepaalde chemische stoffen kan beschadigen of anderszins verkleuren de steenachtig materiaal . Zorgvuldige huiseigenaren kunnen verwijderen zelfs

Meer dan ooit