Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

Hoe te verwijderen van een Gasoline Stain met zuiveringszout

De sterke geur van benzine blijft hangen op kleding , stoffering en vloerbedekking lang na het droogt . Het vangen van de vlek , terwijl het nog vers kunt u de vloeistof te absorberen , zodat u snel schoon en ontsmetten de resulterende vlek . Wanneer u een natte vlek behandelen met een absorberende, kunt u het vocht verwijderen door te tekenen uit het oppervlak . Met behulp van baking soda op een benzine vlek biedt het extra voordeel van ontgeuren de stinkende stain.Things je nodig hebt
Baking soda
Voorwas vlekverwijderaar
Zware wasmiddel
Droogrek
Vacuum < br > Spons
stomerij oplosmiddel
Clean doeken
Toon meer instructies
kleding
1

het kledingstuk Leg op een plat werkoppervlak met de benzine vlekken naar boven. Giet zuiveringszout op de vlek om het te bedekken .

Breng Laat de baking soda op uw kledingstuk gedurende 30 minuten om de vloeistof te absorberen . Kopen van 2

Bestrijk de baking soda in de vuilnisbak .
3 voorwas vlekverwijderaar de rest van de vlek . Laat de vlekkenverwijderaar te dringen in de vezels van de stof gedurende 10 minuten .
4 Baking soda verhoogt het reinigen van uw wasmiddel en ontgeuren macht.

Launder uw benzine bespatte kleding in de heetste water toegestaan ​​, volgens de kleding zorg label. Voeg zware wasmiddel en 1/2 kopje zuiveringszout aan de wasbeurt om de laatste sporen van de vlek en geur te verwijderen .
5

Controleer het kledingstuk te zorgen voor de gehele vlek is verwijderd . Zo niet , herhaal dan de stappen 3 en 4 . Hang uw kleding te drogen over een droogrek . Laat de frisse lucht verder te ontsmetten de stof.
Bekleding en vloerbedekking
6

Giet zuiveringszout over de benzine vlek op uw bekleding of vloerbedekking . Grafheuvel de baking soda over de vlek om het volledig te bedekken . Laat de baking soda absorberen de benzine en ontsmetten het oppervlak gedurende 30 minuten.
7

Stofzuig je bekleding of vloerbedekking aan de baking soda te verwijderen.
8

Bevochtig een spons met stomerij oplosmiddel. Wring het overtollige vocht .
9

Spons de resterende benzine vlek op de bekleding of tapijt. Spoel de spons als de vlek is opgeheven. Solliciteer meer oplosmiddel en blijven spons .
10

Dep het gestoffeerde of vloerbedekking oppervlak met een schone doek . Druk op het doek om de stomerij oplosmiddel absorberen. Laat het oppervlak aan de lucht drogen .
11

Strooi zuiveringszout op de bekleding of vloerbedekking om op het laatste sporen van benzine geur absorberen . Laat de baking soda op het oppervlak 's nachts voordat stofzuigen het de volgende dag .

Hoe te Food Grease Get Out of My Couch

Of u nu uw bank aangeraakt met vette vingers of zelfs gedaald vettig eten , vetvlekken zijn onmiskenbaar onaantrekkelijk . Eten vet doorweekt ook in de bank bekleding en wordt geïmplanteerd in de stof of leder . Hoe langer vet blijft in de stof of lederen bekleding , hoe onoplosbaar de vetvlek wordt . De bank heeft een betere mogelijkheid om terug te keren naar zijn oorspronkelijke toestand wannee

Meer dan ooit