Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >> Content

Wat kan ik gebruiken om Take Permanent Marker Uit een Bank van de stof

? Permanent markers zijn nuttig om te schrijven op CD of DVD labels , naamplaatjes en belangrijke documenten , maar als ze in verkeerde handen , kunnen de resultaten schadelijk zijn. Als uw kind kreeg zijn handen op je permanent marker of je gleed uit en kreeg de inkt op uw stoffen bank , probeer een aantal at-home remedies om de vlekken te verwijderen voordat u een hoes of een nieuwe bank te kopen . Ontsmettingsalcohol

Giet alcohol direct wrijven op de marker vlek en laat het dan volledig verzadigen de stof. Dep de inkt met papieren handdoeken , maar niet schrobben de vlek , omdat je de inkt in de vezels van de stof zal duwen dieper . Gebruik verse papieren zakdoekjes om de inktvlek .
Nail Polish Remover

Nagellak remover is niet alleen voor het verwijderen van nagellak van je nagels en teennagels . Het helpt ook vlekken van stof. Verzadigen de marker vlek helemaal sinds nagellak remover bestrijdt vlekken die niet in water oplosbaar . Dan genieten van de nagellak remover met papieren handdoeken .
Tandpasta

Breng een niet - gel tandpasta op de vlek , en wrijf het erin Gel tandpasta's zijn meestal gekleurd en kan de stof vlekken , terwijl niet- gel tandpasta's zijn meestal wit . Daarna spoel de vlek af met water. Als de vlek lichter , herhaal het proces met meer tandpasta totdat de vlek liften geheel of lichter aanzienlijk .
Witte azijn en maïszetmeel

Maak een pasta bestaande uit 3 delen azijn op 2 delen water . Week de vlek met witte azijn , vervolgens royaal wrijf de pasta in de teller vlek en laat ze drogen alvorens te spoelen met water . Scrub of veeg de pasta weg met een schone spons of doek .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/stain-removal/1002088430.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.