Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

How to Get Gedroogde Nagellak Off van houten meubelen

Schilderen van uw nagels over meubels maakt hout gevoelig voor vlekken en druppels . Per ongeluk omstoten van een open fles nagellak kan vlekken houten meubelen . Nagellak droogt snel op hout , waardoor een knapperig vlek op de afwerking van het meubilair is . Hoe langer nagellak sets , hoe moeilijker het zal zijn om het hout te herstellen. Het toestaan ​​van nagellak op meubels te stellen kan ook afwerking van het hout beschadigen . Verwijder nagellak van houten meubels snel voordat de nagellak doordringt het hout elke further.Things je nodig hebt Briefpapier handdoeken
Rags
spiritus
Handdoek
plastic plamuurmes
0000 -grade staalwol
Paste wax of gekookte lijnolie
Toon meer instructies
Fresh Nagellak
1

Blot de houten meubelen met keukenpapier , tillen zo veel vers nagellak mogelijk . Vouw het papier handdoeken onmiddellijk na deppen om te voorkomen dat re- kleuren van de houten meubelen met de nagellak . Kopen van 2

Bevochtig een doek met spiritus . Wrijf de overgebleven nagellak van de houten meubelen . Vaak vouw de lap tijdens het verwijderen van de nagellak .

Bevochtig 3 ander doek met water . Knijp de doek strak en zachtjes de houten meubelen . Grondig spoelen het gedenatureerde alcohol .

Veeg
4 het hout droog met een handdoek.
Dry nagellak
5

Bevochtig een doek met heet water . Leg de natte doek over de volledig droge nagellak . Houd de nagellak gedekt voor een minuut .
6

Verwijder de doek uit het houten meubilair . Zachtjes schrapen verzacht nagellak uit de meubels met een plastic plamuurmes .
7

Dip 0000 -grade staalwol in wax als het hout afwerking is vernis , polyurethaan , lak , schellak of verf . Dompel de staalwol in gekookte lijnolie als de finish is olie .
8

Scrub de resterende droge nagellak resten van de houten afwerking met behulp van de staalwol . Wrijf langs de meubels korrel lijnen .
9

Veeg het hout met een handdoek . Verwijder al losgemaakt nagellak fragmenten en overtollige wax of lijnzaadolie .

Homemade remedies voor Hoe te Crayons verwijderen Van Kleding

Crayon vlekken zijn zeer vaak voor bij huishoudens die kinderen hebben . Wanneer kleurpotloden zijn in hun handen , is er altijd de mogelijkheid dat ze hun kleren kunnen gebruiken als een doek , of verdwaalde merken kunnen vlekken maken op hun kleding . Eenvoudige huismiddeltjes om krijt vlekken uit kleding te verwijderen kan een hoop tijd en geld besparen . Ingrediënten Crayon vlekken komen in

Meer dan ooit