Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >> Content

How to Get Rid van schimmel op een geverfd plafond

Mold is een soort schimmel die kan beginnen te groeien op beschilderde plafonds in uw huis , vooral als uw huis is veel te vochtig . Water is essentieel voor schimmelgroei , zodat schimmels neiging om te groeien in vochtige ruimtes zoals badkamers of wasruimtes . Wanneer vocht zich af op uw plafond , schimmel kan beginnen om daar te ontwikkelen. Verwijder het voorzichtig zodat u geen krassen op de lak van je ceiling.Things je nodig hebt en Witte azijn
Goggles
Spray fles en Doeken
Schrobborstel
Toon meer instructies
1

de deur sluiten in de kamer , en een raam open . Deze ventileert de kamer terwijl u werkt , maar voorkomt dat de schimmelsporen bewegen in uw hele huis . Kopen van 2

Zet bril of een bril om uw ogen te beschermen . Dit is nodig wanneer u een vloeibaar reinigingsmiddel op het plafond spuiten , omdat het kan druppelen in je ogen terwijl je schoon.

Vul 3 een spuitfles met witte azijn , en spuit het op de mal oppervlak. Laat het zitten voor 20 minuten .

Veeg 4 de mal uit het plafond met een schone doek .
5

Doop een zachte borstel in witte azijn , en scrub het over alle schimmels die nog zichtbaar is. Wees voorzichtig niet te slijten de verf op het plafond .
6

Spoel het gebied met water , en droog het plafond . Laat het aan de lucht drogen , omdat dit meer schimmelgroei kan aanmoedigen .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/stain-removal/1002088205.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.