Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

Hoe te olievlekken Get Out van Paver Bouwstenen

Paver bakstenen zijn een functionele , esthetisch aangenaam alternatief voor de betonnen opritten en terrassen of houten dekken . Deze natuursteen en bakstenen klinkers gelegd kunnen worden in een verscheidenheid van ontwerpen met kleuren die uw huis te vullen . Wanneer achtertuin barbecues of doe-het -zelf auto reparaties resulteren in olievlekken op uw betonmolenbakstenen , moet u de vlek te trekken uit de steen om het volledig te verwijderen . Reinigen van alleen het oppervlak niet te ontdoen van de vlek . Maar je kunt ontdoen van de gehele vlek met benodigdheden en technieken die helpen absorberen de olie uit de poreuze betonmolenbakstenen . Wat je
kattenbakvulling
Bezem
Stoffer Pagina 2 eetlepels afwasmiddel in poedervorm
Schrobborstel
Baking soda
Plastic wrap
plastic schraper
tuinslang nodig
Toon Meer instructies
1 absorberend strooisel absorbeert olie op het oppervlak van betonmolenbakstenen .

Bedek de olie vlek met kattenbakvulling , met behulp van voldoende strooisel om een heuvel op de vlek te vormen. Laat de kattenbakvulling absorberen de olie vlek gedurende een uur. Kopen van 2

Verwijder de kattenbakvulling en geabsorbeerd olie met een stoffer en blik . Gooi het afval in de prullenbak .
3

Bevochtig de olie-gekleurd betonmolenbakstenen met genoeg water om het oppervlak te bevochtigen . Strooi 2 eetlepels poedersuiker afwasmiddel over de vlekken.
4 De zeepachtige schuim van afwasmiddel emulgeert , het tekenen van de olievlek uit .

Scrub de betonmolenbakstenen om het wasmiddel en water werken in een zeepachtige schuim . Strooi zuiveringszout over de zeep- bedekte vlek .
5

Leg een stukje plastic folie direct over de baking soda en afwasmiddel op de bestrating baksteen oppervlak. Strijk de plastic over de bakstenen . Laat het op zijn plaats te blijven 's nachts , zodat de baking soda en afwasmiddel kompres kan drogen . Zoals het kompres droogt , het trekt de olievlek uit de straatstenen .
6

Til de plastic wikkel off van de baksteenbetonmolens en gooi deze weg . Schraap de gedroogde kompres van de straatstenen met een plastic schraper .
7

Bevochtig de scrub borstel en schuren de bestrating baksteen oppervlak. Spoel de straatstenen af met een tuinslang . Laat het oppervlak aan de lucht drogen .

Het verwijderen van het water spots van een houten tafel

condensvorming aan de buitenzijde van een glas kan een water- ring op houten tafels veroorzaken . U kunt deze water ring vlekken te verwijderen indien ze afkomstig zijn van een eenmalige gebeurtenis . Als het water vlek kwam van het verlaten van een waterreservoir in een gebied voor enkele dagen of weken , moet u wellicht de hele tabel Refinish . Probeer de ring vlek zo snel als je kunt verwijdere

Meer dan ooit