Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

How to Get Hurricane olie uit een Microsuede Couch

Microsuede bekleding geeft je de look en feel van suède zonder de kosten of veel onderhoud nodig heeft. Net als elk ander type bekleding , microsuède absorberend en een olievlek te onderhouden snel . Het maakt niet uit hoe lang een orkaan lamp olie vlek is op uw microsuède bank, kun je hem eruit te halen en verwijder de bijbehorende verkleuring door het absorberen van de olie volledig . Als u benodigdheden en technieken die veilig zijn voor microsuède kunt u effectief krijgen orkaan olie uit de bekleding zonder beschadiging van de suède -achtige material.Things je nodig hebt
Cornstarch
Vacuum
Sponge
Dry zijn gebruiken wasbenzine
schone doek of Natural varkenshaar borstel
Toon meer instructies
1

Strooi een laagje van maïszetmeel over de orkaan lamp olie vlek op je microsuède bank. Laat de maïzena blijven op de bekleding gedurende 20 minuten om de olie te absorberen . Kopen van 2 Een hand vacuüm of bekleding gehechtheid effectief reinigt off microsuède .

Stofzuig de maïzena uit de microsuède . Herhaal al deze stappen om zoveel orkaan olie te verwijderen mogelijk .

Bevochtig 3 een spons met stomerij oplosmiddel. Dep op de resterende orkaan olie vlek op de microsuède bekleding .
4

Leg een schone doek over de microsuède . Aandrukken met je handen om zoveel mogelijk vocht te absorberen mogelijk . Laat de microsuède bank bekleding aan de lucht drogen .
5 Gebruik een borstel om de vleug pluis en verwijder vuil op het oppervlak van microsuède .

Blend en pluis het microsuede dutje door borstelen met een borstel met natuurlijke haren . < br >

How to Get melk uit Suede

Suede is een notoir ingewikkeld materiaal te verzorgen . Waar leer is waterdicht en taai, is suède gevonden aan de andere kant van een dier huid en is absorberend en zacht . Dus als je iets op suède morst , moet je heel snel verzorgen het of het risico verpest het materiaal. Een stof zoals melk kan een groot probleem zijn bij het ​​verlaten van een knapperige witte vlek en mogelijk een zure geur .

Meer dan ooit