Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >>

How to Get nagellak Remover Uit Kleding

Verhuizers voor kunstnagels en nagellak zijn er in twee soorten : aceton en non - aceton . Salon - kwaliteit nagel verwijderaars kan ook andere ingrediënten, zoals hydraterende en versterking van agenten voor vingernagels . Aceton is een organische verbinding die snel verdampt , waardoor een lichte vlek op sommige stoffen die kunnen worden geëlimineerd door een regelmatige vlekverwijderaar en witwassen . Echter, de andere additieven in de remover een residu bij de vlek droogt , die extra stappen om het te verwijderen . Wat je nodig hebt
Wasserij vlekkenverwijderaar
afwasmiddel
Schone witte doek
Stomerij oplossing
Toon meer instructies
verwijderen Aceton Stain
1

Controleer het label van het kledingstuk voor het witwassen van aanbevelingen . Let op de aanwijzingen aan het kledingstuk te wassen in de juiste temperatuur van het water , om te voorkomen dat krimpen of vervagen . Kopen van 2

Breng een vlekkenverwijderaar op de vlek en laat het zitten voor een paar minuten alvorens te wassen . U kan nodig zijn om het kledingstuk te wassen met de hand om de vlek volledig te verwijderen . Als u ervoor kiest om een wasmachine te gebruiken , stelt u deze in een voorwas dat de kleren doorweekt om de vlekken te ontgrendelen.

Controleer
3 de vlek na de was cyclus is voltooid . Als de vlek is verwijderd , droog het kledingstuk volgens de aanwijzingen op het wasetiket . Kledij niet droog als de vlek is er nog steeds. Hete lucht zet vlekken , waardoor ze moeilijk - zo niet onmogelijk - te verwijderen . Indien nodig , de lucht drogen het kledingstuk , en probeer andere vlekverwijdering methoden .
Verwijderen Vettige Residu
4

Meng 1 el . van afwasmiddel met 2 kopjes water . Gebruik duidelijke afwasmiddel dat zullen geen vlekken licht gekleurde stoffen. Schotel zepen bevatten krachtige vet blusmiddel die breken de olievlekken die de hydraterende ingrediënten in nagellakremover achter kunnen laten op stoffen .
5

Dompel een witte doek in het afwasmiddel en water. Gebruik geen gekleurde doek , als het kan bloeden op het kledingstuk . Dep de vlek . Herhaal dit totdat de vlek verdwijnt .

Neem
6 een schone witte doek , nat met koud water en dep de vlek gebied om de oplossing te verwijderen . Droog het kledingstuk volgens de aanwijzingen op het etiket .
Verwijderen van vlekken op Dry -Clean -Only Kledingstukken
7

Controleer de stomerij kit voor een vlek verwijderen van pen of gel . Deze bevatten milde vlek verwijderen ingrediënten die niet zwaar witwassen vereisen en geen residu achter op kleding tijdens de stomerij cyclus . Breng de vlekkenverwijderaar zoals voorgeschreven.
8

Solliciteer stomerij oplossing voor een witte doek , als de kit niet beschikt over een speciale vlekkenverwijderaar . De oplossing is milder dan een vlek remover , maar werkt goed voor lichte vlekken .
9

Dep de vlek met de doek gedrenkt in de oplossing , en herhalen tot de vlek verdwijnt. Geen water niet van toepassing op de vlek . De stomerij oplossing is geformuleerd om kleding te reinigen zonder water .
10

Leg het kledingstuk in een stomerij zak , plaatst de droge doek erin en sluit de zak . Plaats de zak in de droger , en stel de tijd en de temperatuur zoals aangegeven op de stomerij kit .

Hoe te olievlekken Get Out van Paver Bouwstenen

Paver bakstenen zijn een functionele , esthetisch aangenaam alternatief voor de betonnen opritten en terrassen of houten dekken . Deze natuursteen en bakstenen klinkers gelegd kunnen worden in een verscheidenheid van ontwerpen met kleuren die uw huis te vullen . Wanneer achtertuin barbecues of doe-het -zelf auto reparaties resulteren in olievlekken op uw betonmolenbakstenen , moet u de vlek te tre

Meer dan ooit