Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >> Content

Het verwijderen van kleine krassen in Semi - Chroom roestvrij staal met Pools

Semi - chroom inox biedt een duurzaam oppervlak met glans die bijdraagt ​​aan het uiterlijk van een kamer. Kleine krassen in je semi - chroom oppervlakken kunnen verzamelen vuil, stof en vlekken materie , wat resulteert in een doorn in het oog . U kunt kleine krassen repareren in een semi - chroom inox oppervlak door middel van verschillende methoden , waaronder het gebruik van nagellak . Voorbereiden van de Surface
Gebruik een zachte doek of spons te reinigen roestvrij staal.

Gritty stukjes vuil en etensresten zijn vaak de boosdoeners die kleine krasjes in semi - chroom inox items zoals verchroomde wastafels , kranen en bestek veroorzaken . Voor het behoud van verdere schade , terwijl de vaststelling van het oppervlak te voorkomen , is het belangrijk om eerst het oppervlak vuil en puin te verwijderen .

U kunt het oppervlak voor te bereiden op reparatie door reinigen met een mengsel gemaakt met 1 liter warm water en 1 eetlepel afwasmiddel gebruikt voor de hand afwassen . De milde zeep oplossing is effectief voor het verwijderen van vet , voedsel en vuil en geen schade toe te voegen zoals schuurmiddelen doen . Zodra het oppervlak schoon , spoel het af met schoon met een vochtige doek . Follow-up door het drogen van staal met een ander doek .
Polijsten de Scratch Away

Kleine krassen in semi - chroom inox kan vaak worden gladgestreken en vermengd te verbeteren verschijning van het oppervlak . Een niet-metalen schuursponsje, zoals is te vinden op de ruwere , groene kant van dubbelzijdige sponzen , helpt soepele en mix in kleine krasjes op het oppervlak . Na het reinigen van het stalen oppervlak , wrijf het schuursponsje in de richting van de krassen dus het beweegt in een parallelle beweging over het oppervlak . Blijf wrijven de stalen totdat de kleine krasjes beginnen te mengen in de natuurlijke polijsten lijnen die gevormd wanneer de stalen werd afgewerkt . Veeg het stalen oppervlak met een droge doek .
Invullen van de Scratch , deel 1

Na enkele kleine krasjes worden verwijderd uit de semi - chroom roestvrij stalen oppervlak , is het tijd om te beginnen met het invullen van de grotere. Paint restaurateur die wordt gebruikt in krassen op het oppervlak van autolak te vullen is ideaal voor deze taak . Breng en glad aan de autolak hersteller volgens de aanwijzingen van de fabrikant . Laat de verf restaurateur volledig is opgedroogd en vermijd het gebruik van het stalen oppervlak totdat het droog is .
Invullen van de Scratch , deel 2

glans toevoegen , te voorkomen vlekken en vul in alle resterende kleine krasjes op het oppervlak door het oppoetsen van je semi - chroom inox oppervlak met meubelwas . Zoals de Poolse vult de kleine groeven , het verzacht ook de oppervlakte , terwijl beschermen tegen vuil en - vlekken, veroorzakende materiaal. Een keer per maand na het reinigen van de stalen , buff het met meubelwas opnieuw om gladheid te behouden en te voorkomen dat vlekken en verder krassen .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/stain-removal/1002017619.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.