Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> vlekken verwijderen >> Content

Hoe kan ik een Hot Tub Ontkalk

Ontspannen in uw hot tub kan een effectieve manier om zich te ontdoen van stress op het einde van een lange dag worden . Een hot tub die vaak wordt gebruikt kan verloop van tijd vuil worden. Als je hard water , uw hot tub is gevoelig voor calcium vlekken die het binnengebied van de shell gekleurd met een troebele, witte film vertrekken . U kunt reinigen en ontkalken van uw hot tub met behulp van eenvoudige ingrediënten uit te werken: schoner uitzien en efficiënter te laten verlopen . Wat je nodig hebt
Emmer
1 1/2 liter witte azijn
Nylon borstel
Baking soda
Clean doeken
Zachte hydraterende cleanser
Toon meer instructies
1

Leeg uw hot tub en laat de binnenkant aan de lucht drogen . kopen van 2

Combineer 1/2 liter warm water met 1/2 liter witte azijn in een emmer . Dompel een nylon borstel in de verdunde azijn oplossing .
3 Witte azijn veilig en effectief ontkalkt uw hot tub .

Scrub de binnenbekleding van de hot tub met de azijn oplossing , met speciale aandacht voor troebele, witte kalkaanslag . Solliciteer meer azijn oplossing om de borstel als nodig en blijven het gehele oppervlak te schrobben.
4

Strooi zuiveringszout op het natte borstel om hardnekkige kalkaanslag te pakken . Schrob de vlek te verwijderen. Schoon rond de hot tub jets en andere plaatsen waar water uit komt om kalkaanslag uit deze oppervlakken te verwijderen .
5

Spoel het oppervlak van de hot tub met een vochtige doek om vlekken resten te verwijderen en zuiveringszout .
6

Bevochtig een schone doek met water en voeg een nikkel - en kleinbedrijf hoeveelheid niet-schurende zachte schrobben cleanser . Schrob het interieur van de hot tub te geven een eindschoonmaak .
7

Spoel het oppervlak met vochtige doeken .
8

Flush kalkaanslag uit de innerlijke werking van de hot tub door het vullen van de hot tub en het toevoegen van 1 liter witte azijn . Schakel lucht inductie uw spa 's . Voer het water jets voor 10 minuten .
9

Giet de hot tub en vervolgens vullen met water . Run je hot tub voor 10 minuten voordat het aftappen het weer .
10

Vul uw hot tub voor gebruik .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/stain-removal/1002017598.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.