Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Wasserij >>

Soda Alternative

Soda is een stof die ook wel bekend als natriumbicarbonaat . Hoewel het soms aangeduid als zuiveringszout , het is een heel andere stof . Soda wordt meestal gebruikt als een alternatief voor traditionele wasmiddel , speciaal voor mensen met allergieën of reacties op commercieel geproduceerd zeep . Alternatieven voor soda zodat u wasmiddel maken thuis, zonder te sporen deze moeilijk te vinden ingrediënten . Baking Soda

Maak je eigen soda en wasmiddel gebruik zuiveringszout in plaats van de soda . Rasp een full size stuk zeep met een oude kaas rasp . Giet de geraspte zeep in een grote metalen pot en vul met voldoende water om volledig te bedekken de zeep. Zet de pot op een laag vuur en roer met een houten lepel , totdat de zeep smelt in het water . Dump de zeep en water mengsel in een grote plastic emmer en voeg 2 liter warm water . Meng de ingrediënten door elkaar en voeg 2 kopjes van zuiveringszout , opnieuw mengen . Gebruik 1/2 kopje voor 1 kopje van het mengsel om uw kleding schoon te maken.
Borax Alternatieve

Borax is een poedervormig materiaal dat vergelijkbaar is met soda . Maak je eigen versie van soda of wasmiddel door raspen stukken zeep totdat u 8 kopjes zeep krullen. Giet de krullen in een pot , top met warm water en koken op een laag vuur . Giet het mengsel in een plastic container en voeg 8 koppen zuiveringszout en 12 kopjes borax . Roer het mengsel met een houten lepel , totdat het goed gemengd . Gebruik 1/2 kopje van het mengsel per hoeveelheid wasgoed .
Azijn Alternatieve

Gedistilleerd witte azijn zal uw kleding verlaten met een lichte en frisse geur . Giet 1/4 vloeibare zeep Castilië in een plastic emmer en voeg 2 kopjes zuiveringszout en 1 kopje gedestilleerd witte azijn . Blijf roeren het mengsel tot de azijn wordt verdeeld door en het mengsel begint lijkt op zeep vlokken . Gebruik 1/2 kopje van het mengsel met uw wasgoed .
Juiste opslag

Bij het maken van uw eigen soda of waspoeder , slaan de afgewerkte mengsel in een plastic container met een snap-on deksel. Plaats een houten lepel in de opslagcontainer . Voor het gebruik van het poeder , roer de ingrediënten zorgvuldig met de lepel , zorg ervoor dat de ingrediënten goed worden gecombineerd .

Hoe te Static Cling genezen zonder een droger Sheet

Statisch hechtend is ongemakkelijk en vervelend , omdat het mode-statements kunnen ruïneren of breng ongewenste aandacht aan kleding . Kledingstukken met verschillende elektrische ladingen trekken , waardoor de materialen vast te klampen aan elkaar of aan de huid . Droge atmosfeer in het algemeen initiëren statische elektriciteit en dus statisch vasthouden . Terwijl droger vellen effectief verlich

Meer dan ooit