Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> Wasserij >> Content

Roommate Laundry Room overeenkomsten

Leven met een huisgenoot betekent dat je moet opgeven die de volledige controle over uw leefruimte en werken aan een compromis met een ander individu om de situatie werk voor jullie beiden . Dit geldt ook voor discussies over rustige uren , klusjes , het delen van huishoudelijke artikelen en gasten. Als u uw eigen wasmachine en droger , moet u ook werken aan een systeem voor het delen van de machine gebruik . Dagen

Bespreek de dagen dat u en uw huisgenoot elke wilt toegang tot de wasmachine en droger . U kunt een alternerend schema waar je maandag , woensdag , vrijdag een week en de volgende week heb je de andere dag proberen. Je zou kunnen proberen doen strekt van meer dan een dag , zoals maandag en dinsdag geef je kamergenoot de komende twee dagen . Wees bereid om uitzonderingen voor bepaalde omstandigheden , zoals een groot evenement dat zwaarder gebruik van de machines garandeert .
Times

Designate bepaalde tijden dat de wasruimte is uit te maken - grenzen , vooral als het in een bijzonder drukke deel van het huis . Als de machines zijn luid , ingesteld rustige uren dat zij niet kunnen worden uitgevoerd , zoals de 11:00-07:00
Wasmiddelen

Beslis of u en uw kamergenoot gaan om materialen te delen in de wasruimte of elk koop uw eigen wasmiddel , wasverzachter en droger vellen . Als u materialen te delen , plaatsvervanger die nodig heeft om ze elke keer dat je uit te draaien aankoop en beslissen samen op een merk of geur dat een beroep op jullie beiden .
Etiquette

hebben gemeenschappelijke hoffelijkheid voor uw huisgenoten in de wasruimte . Zorg ervoor dat jullie beiden weten om de plukselval reinigen in de wasdroger na elk gebruik en zet materialen terug . Laat uw wasmanden vol kleren in de wasruimte of vuile kleren over de vloer . Laat uw wasgoed niet in de wasmachine of droger , vooral als het loopt in de tijd van je kamergenoot naar de wasruimte te gebruiken. Hij moet niet verantwoordelijk voor uw wasgoed en je moet niet te zorgen voor zijn .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/laundry/1002087611.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.