Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Wasserij >>

Hoeveel azijn gebruik je om schimmel geur Ga uit Wasserij

? Vinegar heeft ontelbare toepassingen buiten de keuken . Het gebruik van witte azijn ( een licht - zure variëteit ) , kunt u beschimmelde kleding opfrissen door het doden van de zwakke schimmelsporen en het neutraliseren van de geur . Soms, als schimmelsporen verzamelen over vochtige kleding , zal schimmel beginnen te groeien , en het veredelingsproces resulteert in het vrijkomen van stinkende dampen , maar azijn kan het probleem voor eens en voor altijd op te lossen . Toe te voegen aan wascyclus

Als u azijn toe te voegen aan uw wasprogramma , kunt u schimmel en de bijbehorende geur te doden zonder enige handenarbeid. Plaats de stof in uw wasmachine , samen met een kopje uw standaard wasmiddel . Daarna giet 1 kopje azijn rechts over de stoffen en beginnen aan een standaard wasbeurt . Om schimmel te stoppen terugkomen , moet u de kleding goed drogen , dus hang ze in de zon of plaats ze in een droger na de cyclus eindigt .
Doorweken Stoffen

U kunt ook meeldauw en schimmel geur verwijderen door het weken uw aangedane weefsels in witte azijn . Gebruik een verhouding van 2 el . azijn voor elk kopje water , en genieten van uw stoffen binnen voor ongeveer 15 minuten (om de maximale desinfectie mogelijk te maken) , wat vooral handig is na deppen bleekwater ( 2 eetl . tot 1 qt . water ) over het getroffen gebied . Spoel en droog je weefsels na de azijn laten weken .
Spuiten Stoffen

U kunt witte azijn giet het in een spuitfles en spuit het direct over de aangetaste weefsels ; je hoeft geen water toe te voegen . Laat altijd de azijn aan op de stoffen blijven gedurende ten minste 15 minuten, omdat het azijnzuur niet volledig meeldauwsporen onmiddellijk neutraliseren . Spoel de kleding en drogen. Als alternatief kunt u de stof in uw wasmachine en maak deze schoon met een gewone wasbeurt .
Waarom Azijn werken

Azijnzuur is het actieve bestanddeel in azijn , en als alle zuren ( zoals citroenzuur en fosforzuur ) , het heeft een sterke fungicide eigenschappen . Het azijnzuur stopt schimmelsporen in hun sporen , te voorkomen dat ze het vrijgeven van vluchtige organische stoffen ( geurige dampen ) in de atmosfeer en in totaal doden van de schimmel .

Hoe op Bleach Khakis White

Bleken kaki kan een zeer ingewikkeld proces, omdat van de verschillende vezels gebruikt om kaki maken . Hoewel de kleur kaki wordt zo vaak gebruikt om een soort broek dat het is uitgegroeid tot een catch- all phrase voor de kledingindustrie te beschrijven, is het nog steeds een kleur en niet een weefsel . Kaki - gekleurde kleding worden gemaakt van alle soorten natuurlijke en synthetische vezels ,

Meer dan ooit