Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Wasserij >>

Kunt u wassen leren jassen in de wasmachine

? Leer vachtverzorging instructies meestal bellen voor chemisch reinigen , in tegenstelling tot het wassen van jassen in een conventionele wasmachine thuis . De meeste wasmiddelen bevatten agressieve chemicaliën die lederwaren en droog -out van de stof kan verkleuren , vooral in combinatie met het warme water temperaturen gebruikt voor het reinigen . U kunt echter uw lederen jas wit te wassen in de wasmachine mits u zich houdt aan de aanbevelingen om te voorkomen dat verpest de vacht. Voorbereiding en Wassen

Draai de jas binnenstebuiten te agitator de wasmachine te voorkomen dat schade aan de buitenkant van de vacht . Plaats de jas in de wasmachine zelf en zet de machine op de gevoelige of wol cyclus met warm , niet heet water . Giet ongeveer 1/4 kop van de baby shampoo in het bad wassen als het begint te vullen met water . Babyshampoo niet de agressieve chemicaliën gevonden in traditionele wasmiddelen bevatten en zachtjes reinigt stoffen. Zodra het spoelen begint , giet er een 1/2 kopje van de baby conditioner in de wastobbe om het leer te verzachten.
After Care

Hang de jas op een houten hanger te drogen na het wassen cyclus is voltooid . Gebruik een zachte , vochtige doek , wrijf een kleine hoeveelheid van de baby conditioner over de gehele vacht te beschermen tegen kraken als het droogt . De voorbereidende behandeling voorkomt ook toekomstige vlekken van de instelling in de stof door een beschermende barrière . Laat de vacht volledig droog in een droge, donkere plaats uit de buurt van direct zonlicht en warmte .
Bestrijding Minor Vlekken

Spot reiniging is een alternatief voor het reinigen van uw leren jas in een wasmachine . Spot reiniging wordt best uitgevoerd op lagen relatief kleine kleine vlekken en het reinigen van de gehele mantel is niet noodzakelijk . Bevochtig een zachte doek en dep het met een kwart -en kleinbedrijf dot van babyshampoo . Langzaam en voorzichtig wrijven de zeepachtige doek op de vlek in een cirkelvormige beweging totdat het verdwijnt . Zodra de vlek is verwijderd , gaan over het gebied met een schone , vochtige doek om zich te ontdoen van de zeep . Breng een kleine hoeveelheid van de baby conditioner , ongeveer de grootte van een dubbeltje , een droge , zachte doek en wrijf de conditioner op de jas in het gebied waar de vlek is verwijderd .
Overwegingen

wassen van een oude lederen jas kan ook geef het een nieuwe look, waardoor het zachter en lichtjes verontrust verschijnen . Plaats de jas in de wasmachine op zachte cyclus , op een koud - water setting met reguliere wasmiddel . Wring het water door het verdraaien van de jas in verschillende plaatsen na het wassen cyclus eindigt en plaats de vacht in de droger op matig vuur. Het proces helpt doffe de finish en te elimineren zijn stijfheid , waardoor de vacht van een nieuwe , bijgewerkte kijken . Was alleen echt leer , niet Pleather of synthetisch leder -achtige stoffen in een wasmachine naar een meer versleten effect te bereiken .

Hoe te verwijderen mal van een badpak

Als een badpak nat blijft voor een langere periode van tijd , kan schimmel wortel te schieten . Het verwijderen van de mal om de zwembroek draagbare opnieuw te maken vereist een paar stappen . Een geweldige manier om schimmel te voorkomen is het nemen van een aantal preventieve maatregelen na het zwemmen . Eerste , wring het overtollige water uit de zwembroek , dan hang het op een handdoek rek in

Meer dan ooit