Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Wasserij >>

Gebruik azijn te verwijderen Hard Water in een wasmachine

Azijn wordt gebruikt als reinigingsmiddel in vele huizen . Het heeft een aantal toepassingen en een lage prijs . Plus , is het niet chemicaliën bevatten als commerciële cleaners doen . Azijn reinigt ramen , chroom, RVS spoelbakken , een koffiezetapparaat en stoffen , naast het verwijderen van die moeilijke hard water vlekken in de wasmachine . Effecten van hard water

Hard water heeft een hoog gehalte aan opgeloste mineralen , met name calcium en magnesium , en de deposito's kunnen kalkaanslag en roest in een wasmachine , de waterleidingen , slangen en andere onderdelen veroorzaken . De hard- water buildups verminderen efficiëntie van de machine , waardoor het sneller slijten en leidt tot hogere energierekeningen . Bovendien wordt meer wasmiddel nodig ladingen effectief wassen en kleding wassen in hard water kan lijden schade aan de vezels , waardoor de slijtage en verkorten de levensduur van maximaal 40 procent .
Azijn Gebruik < br >

Stel de wasmachine tot een hoge temperatuur en het waterniveau . Laat het bad vullen met water . Voeg 3 kopjes witte gedistilleerde azijn en laat de testcyclus . Voer nogmaals een cyclus met alleen warm water te spoelen het vat . Het is ook een goed idee om de wassen dispensers verwijderen om ze te laten weken in een sopje. Schrobben uit kalkaanslag nadat ze te verzachten.
Alternatieven Solutions

Citroensap ook kan ontdoen van kalkaanslag in uw wasmachine . Stel deze in op een hoge temperatuur en waterpeil . Laat het bad vullen met water . Voeg 2 kopjes citroensap . Laat de cyclus op zijn beloop en volg met een ander warm - water alleen cyclus . U kunt ook de hard- water opbouw schoon in de badkuip met behulp van zeepsop en een spons of lichte scrub borstel .
Extra voordelen van Azijn voor Wasserij

azijn niet alleen krijgt ontdoen van kalkaanslag , het helpt ook met wasgoed op tal van manieren . Het toevoegen van 1 kopje aan elke wasbeurt stopt pluisjes van vastklampen aan kleding , terwijl 1/2 kopje toegevoegd aan de spoelcyclus krijgt ontdoen van pluizen reeds op kleding en helderder kleuren. Kleding zal beter spoelen als een beker wordt toegevoegd aan het laatste spoelwater , zoals oplost basen in detergentia . Azijn is ook een vlek vechter , om zich te ontdoen van wijn , deodorant , koffie en andere hardnekkige vlekken .

Hoe maak je kleren ruiken goed met een voorlader

voorladers wasmachines zijn niet alleen strak ogende apparaten . Ze zijn energiezuinig , gebruiken minder water , zijn makkelijker op kleding en vereisen minder wasmiddel . Maar sommige machines kan een muffe geur in de tijd en de overdracht die geur op uw kleding te ontwikkelen. Als u nemen een paar goede gewoonten bij het doen van de was , zal je kleren weer fris ruiken na elke washing.Things Je

Meer dan ooit