Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> Wasserij >> Content

Hoe te stoppen Microtec Gooit vergieten

Een Microtec deken is een soort hybride fleece deken dat is erg zacht. Typisch worden de dekens opgebouwd uit kunstmatige materialen , hoewel katoenvezels en andere natuurlijke vezels kunnen ook worden gebruikt . De dekens kunnen werpen wanneer ze nieuw zijn , en ze kunnen ook beginnen te werpen na veroudering een paar jaar. Met de juiste zorg , kunt u voorkomen dat de Microtec gooien dekens uit vergieten over meubels en de vloer , dat weliswaar nog zacht en inviting.Things je nodig hebt
Wasmiddel
Azijn
wasverzachter
fluwelen doek
Toon meer instructies
1

Was de deken in koud water . Gebruik normale wasmiddel en de zachte cyclus . Tijdens het spoelen fase van het wassen , voeg ongeveer ½ kopje azijn te helpen voorkomen vergieten en giet er een dop van wasverzachter . Laat de wasbeurt te eindigen . Kopen van 2

Hang de deken buiten te drogen . Dit zal niet alleen helpen voorkomen dat een deel van de vezels van het afstoten , maar het zal ook leiden tot losse vezels in de deken weg te zweven in de wind .

Wrijf 3 een klevende lint roller over beide zijden van de deken om extra losse vezels te verwijderen om te voorkomen dat het afstoten.
4

Was de deken ongeveer een keer per week totdat het stopt vergieten . De meeste dekens moet na twee of drie wasbeurten stoppen vergieten .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/laundry/1002087579.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.