Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Housekeeping >> Wasserij >>

Hoe te Satin - Backed Borduren Reinig

Vervuilde of vuil borduurwerk kunt het uiterlijk van een stuk ruïne , of het nu een wandkleed of een favoriete shirt. Wanneer dat borduurwerk wordt ondersteund met satijn, echter gooien de geborduurde post in een zachte cyclus in de wasmachine is niet zo eenvoudig . Met een beetje werk en een aantal zorgvuldig wassen van de handen in een mild reinigingsmiddel , kunt u satijn - backed borduurwerk te reinigen in een middag en hebben het stuk zo goed als new.Things Je
Stofzuiger
nylonkous of panty nodig
wattenstaafje
Koud, gedestilleerd water
Vloeibaar wasmiddel
Schone handdoeken
Toon meer instructies
1

Slip een nylonkous over het einde van uw stofzuigerslang en trek deze strak te strekken over de opening van de slang . Voer het uiteinde van de slang licht over de geborduurde punt om vuil en stof opzuigen van. Kopen van 2

Test het item voor kleurechtheid om runs te voorkomen bij het wassen door bevochtigen het einde van een wattenstaafje met koud water . Schar en wrijf het wattenstaafje dan een kleur langs het borduurwerk en controleer het wattenstaafje om te zien of de kleur liep . Test andere kleuren van het stuk op dezelfde manier . Vermijd het wassen van het borduurwerk helemaal als een van de kleuren uit te voeren.

Vul Goedkope 3 een schone spoelbak met koud , gedestilleerd water . Voeg in 1 el . van een zacht vloeibaar wasmiddel .
4

Voeg de geborduurde post naar het water en laat het inwerken gedurende vijf tot 10 minuten . Beweeg het item heen en weer in het water voor een paar minuten om het te ageren zonder strekken , trekken of bundelen de stof .
5

Til het item uit het water en laat het zeepwater uit de gootsteen . Niet wringen , bos of draai het item. Vul de spoelbak en geniet het item voor vijf minuten na een beetje licht agitatie . Giet ze af en vul de gootsteen een keer en geniet de stof een laatste keer voordat het aftappen van de gootsteen voor goed.
6

Leg een schone , droge handdoek uit op een vlakke ondergrond . Spreid de satijnen borduurwerk plat op de handdoek . Rol de handdoek , te beginnen aan de ene kant en het werken in de richting van de andere , het opsluiten van het materiaal in de rol. Druk op de opgerolde handdoek om het water buiten te persen zonder verdraaien van de handdoek .
7

Smooth een tweede handdoek op een vlakke ondergrond . Rol de eerste handdoek en verplaats het satijn borduurwerk punt om plat op de top van de droge handdoek. Laat het materiaal te drogen in de open lucht , weg van de zon of warmte , voor 03:58 uur .

Hoe te Fade Jeans zonder gebruik van een wasmachine

Winkels verkopen blauwe spijkerbroek in een verscheidenheid van stijlen van deze dag . Vale spijkerbroek , vernietigd jeans of distressed jeans zijn een paar van de stijlen beschikbaar . Echter , deze stijlen ook kosten veel meer geld . Gelukkig kunt u een unieke uitstraling aan uw jeans te krijgen door fading je spijkerbroek thuis zonder gebruik van een wasmachine . Met een beetje bleekmiddel , k

Meer dan ooit