Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Wasserij >>

Geur in Wasserij Bij gebruik van Well Water

Je was opvouwen of aankleden en u merkt dat uw kleren ruiken vreemd. De geur kan muf , metaal of zwavelzuur zijn. Als uw huishouden waterbron is een goed , dan is uw goed water vrijwel zeker de bron van de geur. Niet alleen is dit een overlast, het kan een ernstig gezondheidsprobleem vormen , indien dit goed water is ook uw drinkwater . Oorzaken van geuren in Well Water

Bepaalde rassen van bacteriën gebruiken ijzer of zwavel in de loop van hun levenscyclus en vervolgens afgeven stank door de lozing van waterstofsulfide gas. Een zwavelzuur of rotte eieren geur in uw goed water kan ook een indicator van zwavel of methaan in het water zijn. Metallic geuren kunnen zuur water geven met de aanwezigheid van ijzer of koper . Aardse geuren kan afkomstig zijn van organische stoffen in het bronwater . Tannines of rottende planten kunnen worden infiltreren uw goed water , als het water ruikt muf of grondwerken .
De rol van Well Water Testing Centers

Om een ​​testbureau vinden in uw omgeving, kunt u Safe Drinking Water hotline van de Environmental Protection Agency bellen op 800-426-4791 . U kunt ook contact opnemen met uw lokale afdeling van Natuurlijke Hulpbronnen voor informatie over legitieme water laboratorium faciliteiten in de buurt van uw huis. Als je eenmaal een goed water testcentrum vinden, contact opnemen met het centrum en volg de instructies van de medewerker geeft u op hoe te verzamelen en leveren een monster van uw water te testen . Leg uit dat je water af te geven een vieze geur , beschrijven om het testen personeel en communiceren van de mate van indringing van de geur 's in uw huis . Het is noodzakelijk de exacte oorzaak van de geur te corrigeren vinden . De experts van uw putwater testcentrum helpen bepalen welke verontreinigingen zijn de oorzaak van de geur.
Exploring Treatment Options

Nadat u uw goed watertoets ontvangen resultaten , kijk naar de behandeling opties die specifiek zijn voor de behoeften van uw goed water. Professionele waterbehandeling bedrijven zoals Culligan en Aquatech kunnen u voorzien van filtratie en omgekeerde osmose systemen die geuren te verwijderen terwijl het zuiveren van het water om te drinken . Uw goed water kan gewoon moeten worden geschokt of gechloreerd . Bepalen of zowel warm en koud water af te geven geuren ; al is het warm water , dan is de bron van verontreiniging kan gewoon uw warm water tank . Bedrijven die waterbehandeling systemen bieden vaak test je water zonder kosten .
Doe- het-zelf- testen en behandeling opties

U kunt water testkits te kopen in winkels zoals Home Depot en Lowe's , of de Environmental Protection Agency of ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen in uw regio kan u helpen een testkit te verkrijgen . Een doe - het-zelf fotolabkwaliteit testkit kan maatregelen bacteriën , kwik , koper , nitraat , nitriet , pH , totale hardheid , sulfaat, vrij chloor , ijzer , en alkaliteit . Een lagere kwaliteit testkit kan alleen testen voor pH , ijzer , totale hardheid en alkaliteit . Zorg ervoor dat u de juiste kit te kopen , afhankelijk van uw behoeften. Zodra u uw water te testen , kunt u uw opties af te wegen en de aankoop van een betaalbare doe-het -zelf- filtratie-systeem speciaal ontworpen om problemen van uw water te pakken . Er zijn zuiveringssystemen dat ijzer , mangaan , waterstofsulfide geuren en herbiciden te verwijderen . Ontharding systemen helpen als je vechten hard water . Een ultraviolet licht systeem kan gewoon het antwoord op bacteriële besmetting van uw goed water . Test uw water weer zodra u uw filtratie-systeem hebt geïnstalleerd .

Hoe te verwijderen Keuken geuren uit Jassen

Er zijn talloze manieren om geuren die voortvloeien uit de keuken ruikt of andere bronnen van jassen en andere soorten kleding te verwijderen . Soms iets eenvoudigs als opknoping de stinkende kledingstuk s nachts buiten is genoeg om de geur te verwijderen . Andere tijden, is meer inspanning nodig is voor geur te verwijderen. Begin altijd het proces , echter, met het controleren van de wasserij zor

Meer dan ooit