Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Housekeeping >> Wasserij >>

Toepassingen van lineaire Alkylbenzol

Wie wasserij doet , wast of reinigt de keukenvloer waarschijnlijk in contact is gekomen met lineaire alkyl benzeen . Deze verbinding wordt veel gebruikt in een verscheidenheid van reinigingsproducten gebruikt in huishoudelijke toepassingen en in industriële omgevingen omdat het veelzijdig en relatief goedkoop te vervaardigen . Wasserij


het huis , alkyl benzeen is het meest waarschijnlijk te vinden in uw wasmiddel. Het wordt vermengd met zowel vloeibare wasmiddelen en poeder variëteit. Onder de gewone producten die de chemische zijn Tide , Cheer en Gain .
Afwassen

Liquid alkyl benzeen , ook wel bekend als LAB , wordt gebruikt om schone vaat helpen . Het kan worden gevonden in vloeibare zeep en wasmiddel tabletten die in de vaatwasser worden geplaatst . De producten van Procter & Gamble , Unilever en Colgate - Palmolive zijn onder degenen met vloeibare alkylbenzeensulfo .
Zeepstaven

Lineair alkylbenzeensulfonaat wordt vaak gebruikt in de soorten zeep gebruikt in badkuipen en douches wereldwijd . Een voordeel van de verbinding is dat geen interactie met het calcium in hard water en dus meestal niet laten een ring op het bad net als andere standaard zepen .
Huishoudelijk schoonmaakproducten

Veel soorten huishoudelijke schoonmaakmiddelen bevatten vloeistof alkyl benzeen . Het wordt gebruikt in Reiniger als Spic ' n Span en andere multi -purpose harde ondergrond reinigingsproducten .

Hoe te verwijderen van de brandlucht Van mijn kleren Na de droger Burned Them

Een brandende geur veroorzaakt door een wasdroger is een van de moeilijkst te verwijderen uit kleding . Je zou in staat zijn om tijdelijk bedek het met stof opfriscursus of droger vellen , maar om het echt te verwijderen , moet u een aantal extra technieken uit te proberen . Begin met het repareren van uw droger, zodat de verbrande kleren probleem wordt geëlimineerd . Dan, aan de slag op de bestri

Meer dan ooit