Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Housekeeping >> Wasserij >>

Hoe te wassen Lint van Knits

Lint kunnen worden aangetrokken gebreide stoffen voor vele redenen . Nieuwe kleren hebben de neiging om meer vezels , wat kan leiden tot pluisjes te ontwikkelen op andere kleding wanneer ze samen zijn gewassen schuur. Lint is ook meer merkbaar wanneer je contrasterende kleuren bij elkaar wassen. Dit is waarom het zo belangrijk is om de was te scheiden in darks en lichten voor het wassen. U kunt ontdoen van pluizen door het wassen van je breit met vinegar.Things je nodig hebt
Wasmiddel
Gedistilleerd witte azijn
Oud panty
Toon meer instructies
1

Sorteer uw wasgoed in twee stapels : een voor lichten en voor darks . Maak een extra paal voor stoffen gevoelig voor af te geven pluizen zoals handdoeken , sokken , fleece en flanel . Was elke stapel afzonderlijk .

Draai 2 de wasmachine op een normale cyclus . Controleer de etiketten van de producten - als zij het kunnen verdragen , warm water is de beste temperatuur instellen voor het verwijderen van pluisjes

Laat 3 het stroomgebied van de wasmachine tot een vierde vullen . water en voeg 1 kopje gedestilleerd witte azijn , samen met uw wasmiddel.
4

Dompel je linty breit in uw wasmachine als het water tot halverwege gevuld . Niet overladen het bekken , pak de nauwe losjes zodat ze ruimte hebben om te ageren . Sluit het deksel en begint de cyclus .
5

Stop de machine wanneer het wordt om de spoelcyclus . Voeg een extra 1/2 kopje gedestilleerd witte azijn aan het bekken . Sluit het deksel en laat uw wasmachine doorlopen tot voltooiing .
6

Reinig de Lint val van uw droger alvorens de breit inch Tie een paar oude panty in een knoop , zodat ze don ' t verstrikt raken rondom uw kleding . Zet de panty in de droger, zodat het resterende lint hecht aan de slang in plaats van uw wasgoed .

Hoe te Statische Ga uit van de Bladen

Satin platen hebben een hoge glans , en veel mensen genieten van hun gladde , zacht gevoel , terwijl ze slapen . Satijnen lakens zijn meestal gemaakt van geweven polyester , die vaak ontwikkelt statische vastklampen . Of de platen hebben een statische lading voordat je hop in bed of statische ontwikkelt zich van wrijving als je woelen en draaien , wees maar niet bang - er zijn vele methoden die ef

Meer dan ooit