Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> Wasserij >> Content

Heeft Dryer Balls echt werken

? Droger ballen zijn kleine, ronde stukjes nubby kunststof ontworpen om droogtijd te verminderen , rimpels verwijderen , verzachten vezels en pluisjes stoffen in een wasdroger . Beschikbaar in de meeste warenhuizen , deze energiebesparende snufjes bieden tot een schijnbaar betaalbare , duurzame alternatief voor de droger vellen en wasverzachters . Echter , zelfs met hun groeiende populariteit , consumenten blijven sceptisch . Voor velen is het de vraag of ze echt werken . Het antwoord is blijkbaar een kwestie van mening . De theorie

Droger ballen worden geplaatst in de droger samen met het natte wasgoed . Terwijl ze tuimelen , ze tillen en scheiden de stoffen , de circulatie van lucht en warmte . Theoretisch zou deze droogtijd verminderen en de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om een hoeveelheid wasgoed drogen verminderen . Bovendien , als de ballen stuiteren , ze zijn ontworpen om mollige de weefsels , resulteert in zachtere , luchtiger kleding zonder chemische wasverzachters of droger vellen .
De resultaten

Hoewel individuele resultaten variëren , lijkt het erop dat de droger ballen eigenlijk doen pluis stoffen en verminderen droogtijd. Volgens een studie uitgevoerd door Technicare Services Limited , kan droger ballen droogtijd verlagen met maximaal 25 procent, maar een onafhankelijk huis studie uitgevoerd door Green Energy Efficient Homes toonde een reductie van minder dan 10 procent . Hoewel deze verschillen zou kunnen te wijten zijn aan verschillen in de efficiëntie en de kwaliteit van de individuele toestellen , samen met verschillende droogtijden voor verschillende stoffen , is het vermeldenswaard dat zelfs degenen die minder dan tevreden met de resultaten waren deden mee een afname van de droogtijd . Dat gezegd zijnde , terwijl het gebruik van droger ballen kan leiden tot lagere kosten wasgoed , kunnen ze leiden tot een toename van statische elektriciteit . En als gevolg van de grootte en het gewicht van de ballen , ze de neiging om heel luid wanneer in gebruik. Echter, voor sommige de voordelen opwegen tegen de potentieel vervelende dreunende lawaai en de extra - aanhankelijk kleding .
Homemade Droger Ballen

droger ballen proberen alvorens te investeren in een echte set , gebruik maken van een eenvoudige vervanging , zoals een tennisbal , een verfrommelde prop van aluminiumfolie of zelfs een schone tennisschoen . Plaats het item in de droger , voeg natte kleding en bedienen van de droger zoals gewoonlijk . Als de theorie houdt water , moet de kleding
Energy - Efficient Drogen

Om het meeste uit uw droger te krijgen zonder zacht en droog zijn , veel eerder dan verwacht . toevoeging droger ballen, droge kleding ene lading na de andere, indien mogelijk, want dit maakt het beste gebruik van de warmte die al is gegenereerd . Probeer ook om zowel extra - kleine en zeer grote ladingen te voorkomen; zeer kleine ladingen hebben de neiging om stelletje omhoog terwijl grotere ladingen niet efficiënt kunnen tuimelen . Als de tijd het toelaat , sorteren kleding in gewicht . Het is veel efficiënter om zware kleren te drogen in een lading en lichte stoffen in een andere .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/laundry/1002086972.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.