Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> Wasserij >> Content

How To Get Out rimpels van polyester fleece

Polyester fleece is over het algemeen rimpel - bestendig. Echter, als je wast je fleece en vergeet het tot het droogt op zijn eigen , gebald in de wasmachine of de droger , kunt u trekken uit een gerimpelde puinhoop . De beste keuze is om de vacht nat en glad uit de rimpels met de hand. Polyester neiging te smelten wanneer gestreken en fleece neigt mat , zodat rimpels kan worden verwijderd zonder warmte moet zijn . Helaas , soms moet je het huis in een haast verlaten . U kunt polyester fleece strijken wanneer dat nodig is , maar je moet niet proberen om meer warmte dan aanbevolen om de snelheid van de process.Things je nodig hebt
Iron
Spray fles en washandje
zachte borstel gebruiken
Toon Meer instructies
1

Verwarm uw strijkijzer op de laagste stand . kopen van 2

Spray de vacht licht met water . Laat de stoom instelling niet te gebruiken; zal het te warm voor de vacht zijn.

Leg 3 een washandje over de vacht te beschermen tegen de hitte .
4

Strijk de vacht, het controleren regelmatig om te voorkomen dat over - strijken en het smelten van de polyester . Vanwege de lage temperatuur , kan het enkele minuten duren om geïsoleerde rimpels en 15 minuten of meer te verwijderen voor een hele kledingstuk .
5

Herstel het dutje van de vacht door borstelen met een zachte haren poetsen. De gestreken gebied verschijnt afgevlakt in vergelijking met de rest van de vacht .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/laundry/1002086919.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.