Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Het verwijderen van hard water opbouw in roestvrij

Roestvrij staal is een corrosiebestendig , duurzame metalen gebruikt om verschillende producten te maken in uw hele huis , van apparaten tot kookgerei en messen . Helaas, wanneer producten van roestvrij staal worden gereinigd met gewoon kraanwater , kunnen ze gekleurd en afgestompt door de magnesium , kalk en calcium gevonden in hard water geworden . Verwijder de lelijke , smerige vlekken gemaakt door hard water met veilige producten die niet zal beschadigen of krassen op de roestvrij steel.Things Je
1/2 eetl nodig . mild afwasmiddel
Gedistilleerd water
Zachte doeken
Baking soda
1 /4 kop witte azijn
Toon meer instructies
1

Maak een mengsel van 1/2 eetlepel milde afwasmiddel en 3 kopjes gedestilleerd water . Roer de zachte zeep die geen kleurstoffen of parfums bevat mengen , in het water . Kopen van 2

Bevochtig een zachte doek met het mengsel , en veeg de RVS , druk uitoefenen indien nodig. Als de harde water vlekken blijven bestaan ​​, gaat u verder met de volgende stap.

Maak
3 een pasta met 1/2 kopje zuiveringszout en 1/4 kopje witte azijn . Roer de ingrediënten en voeg meer zuiveringszout , indien nodig , om de pasta te verdikken .
4

Spreid een dunne laag van de pasta direct op de moeilijke hard water vlekken . Laat de pasta voor vijf minuten laten staan ​​alvorens veeg het weg met een vochtige doek .
5

Bevochtig een aparte zachte doek met gedestilleerd water , en veeg de resterende residu . Droog het roestvrij staal met een zachte doek om water vlekken en strepen te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1002086835.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.