Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Home Recepten om geuren te absorberen

Bad geuren in uw huis zijn onaangenaam voor u en onhandig voor de gasten, maar je kunt geuren met huishoudelijke artikelen te bestrijden. Zelfgemaakte deodorants zijn minder duur en geven de chemische stoffen niet bevatten dat veel commerciële deodorizing producten doen . Met een paar veilige huishoudelijke producten , kan u makkelijk en economisch te absorberen die onaangename geurtjes rond het huis . Kamer

frissen een hele kamer , verdunnen 1/2 kopje witte azijn in 1 1/2 kopjes water in een spuitfles . Voeg ongeveer 15 druppels etherische olie van de fles en mist de ruimte om geuren te neutraliseren . Pas de de verhouding van ingrediënten om de kracht die je voorkeur te creëren. Meer azijn en minder water resulteert in een sterkere deodorant . Het zal niet een azijn geur achterlaten , hetzij , omdat de geur van azijn verdwijnt als het droogt . Voor hardnekkige kamer geuren , laat een open gerecht van azijn in de kamer 's nachts om de geur te absorberen . Om een ruimte te geven een aangename geur , bevochtig een watje met een paar druppels etherische olie en leg het ergens onopvallend , zoals op een plank in de badkamer of onder uw bed .
Koken < br >

Koken kan sterk onaangename geuren in de keuken te verlaten lang na de maaltijd . Om te helpen de aanhoudende geur van uw vis diner , plaats een kleine kom van witte azijn naast de kachel als je kookt en laat het zitten later als nodig is.
Tapijt

huisdier geuren en andere slechte geuren uit uw tapijt , strooi zuiveringszout royaal over het tapijt . Laat het gedurende 30 minuten voor het stofzuigen .
Vuilnisbak

Drop een paar gebruikte stof - ontharder vellen in de bodem van vuilnisbakken alvorens in de vuilniszak te absorberen stinkende vuilnis geuren tussen trash - pick-up dagen .
Car

Giet zuiveringszout in asbak van je auto om onaangename geurtjes te controleren terwijl je onderweg bent , of de stof verbergen wasverzachterdoekjes onder de stoelen om dingen vers te houden.
schoenen

Wanneer je schoenen beginnen ruiken , elimineren de gewraakte geur door besprenkeling zuiveringszout in de schoenen en ze te laten zitten 's nachts . Dump uit de baking soda in de ochtend voor een frisser ruikende sneakers.
Meeldauw

Veeg muf ruikende meeldauw met volle sterkte azijn voor zwaar beschimmelde gebieden , of gelijke delen water en azijn voor lichtere touch-ups . Gebruik het op muren, tegels , douche gordijnen, meubels of gewoon over iets rond het huis .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1002086832.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.