Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Hoe te Brick Roet Off Walls Get

optreedt wanneer een vlam heeft onvolledige verbranding , roet bedekt elk oppervlak zij tegenkomt met een vette , moeilijk te verwijderen resten . Indien niet tijdig verwijderd , zal de roet verkleuren muren en bakstenen , waardoor blijvende vlekken . Bovendien zal het roet veroorzaakt de stenen muren en een neus rimpelen geur ontwikkelen. Deze vettige stof en de geur duren tot u verwijdert het roet . Echter, voordat het verwijderen van de roet , laat ze drogen voor 24 hours.Things je nodig hebt
Spray fles en Emmer
All-purpose bucket
Lepel
Schrobborstel
Sponge < br > Drop doek
Trinatriumfosfaat
Bleach
Microfiber of niet-pluizende doeken
Toon meer instructies
Brick
1

Giet water in een spray fles , en mist de beroete bakstenen . kopen van 2

Giet 1 liter water in een emmer , en voeg een kwart kopje allesreiniger . Meng de oplossing met een lepel .

Bevochtig 3 een scrub borstel in de schoonmaak oplossing , en voorzichtig schrobben het roet uit de bakstenen . Veeg de oplossing van de baksteen met een spons vochtig met water . Laat het drogen .
Walls
4

Leg een doek over de vloer onder de muren met de roet opbouw van de vloer te beschermen tegen de reinigingsoplossing .
Goedkope 5

Los 6 eetl . van trinatriumfosfaat in 1 liter water . Voeg 1 kopje bleekwater aan de oplossing , en roer met een lepel .
6

Bevochtig een microfiber of pluisvrije doek in de schoonmaak oplossing . Schrob een klein deel van de muur met de vochtige doek . Spoel de oplossing met koud water bij het vuil .
7

Herhaal stap 3 totdat u grondig gereinigd het roet van de muur.
8

Veeg het reinigingsmiddel van de muren voorzichtig met een schone, vochtige doek in koud water .

Wat zijn de gevaren van reinigen schimmel op Windows

? Het onderhouden van een schoon huis is essentieel voor het welzijn en het behoud van een woning . Hoewel een goede en regelmatige verzorging helpt af te wenden mal van ramen en oppervlakken , kunnen verzachtende omstandigheden aanwezig waar schimmel en meeldauw groeien . Bij het reinigen van schimmel off van ramen, is het belangrijk om te weten hoe je jezelf het beste beschermen tegen de gevaren

Meer dan ooit