Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Hoe te verwijderen vouwen uit Polyester Gordijnen

Polyester gordijnen goed te dragen en te behouden een scherpe vorm zonder stijfsel of strijken . Sommige polyester gordijnen bieden extra isolatie of - verduistering capaciteiten. Maar het duurzaam materiaal dat polyester een goede keuze maakt voor gordijnen kan ook resulteren in gekreukt als u de gordijnen opgevouwen in een kast of opbergkist vertrekken. Strijken is niet altijd een optie , aangezien sommige polyester niet bestand is tegen de hitte van het strijkijzer. Je moet andere manieren om de plooien van uw polyester curtains.Things verwijder je nodig hebt
Droger
nat washandje
föhn
Stof stoomboot
Toon meer instructies vinden

Put
1 de gordijnen in de droger . Gooien in de nat washandje . Drogen in de droogtrommel op laag vuur 10 tot 15 minuten . Haal ze uit de droger onmiddellijk . Kopen van 2

Laat het gordijn hangen aan de stang 's nachts . Soms is het gewicht van de gordijnen is genoeg te trekken uit de rimpels van polyester .
3

Zet een föhn op hoog vuur en richt de droger bij de gerimpelde gebied van het gordijn . Als de stof verwarmt , glad uit de rimpels met je handen . Houd de droger te dicht bij het ​​gordijn , of richt de warmte op een plek voor meer dan een paar seconden per keer , zoals sommige vormen van polyester kon smelten.

Stoom 4 de kreukels met een hand-held steamer . Houd het stoompijpje over de gerimpelde gebied . Met uw vrije hand , trek zachtjes op de stof om recht en glad . Werk langzaam , werken vanuit de top van het gordijn naar beneden naar de vloer .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1002086783.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.