Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Wat kan ik gebruiken om te schitteren Up My Onbehandelde vloeren

? Onbehandelde houten vloeren kan een rustieke charme hebben . U kunt blijven het onbehandeld hout zo goed als mogelijk alvorens te beslissen over een vlek of kit om de vloer te beschermen . Maar, zult u nodig hebt om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen bij het schoonmaken en schijnt het oppervlak om schade aan het hout te voorkomen . Onbehandeld hout

Voor het reinigen van een houten vloer , moet u bepalen of de grond is inderdaad onbehandeld . Op een onbehandelde houten vloer , het graan is duidelijk ; je kunt zien en voelen alle hoeken en gaten . Giet een lepel water op de vloer om te bepalen of er een kit of afwerking op het oppervlak van het hout . Als het hout absorbeert het water , is de vloer niet is behandeld . Dep het hout direct met een handdoek . Afwerkingen beschermen de vloer tegen waterschade door te voorkomen dat vocht uit het weken in het hout .
Afstoffen

verwijderen van stof en los vuil van de vloer is een belangrijke stap in het houden van onbehandelde hout uit te kijken saai . Altijd stof voor het reinigen van de vloer ; anders zal de stof-en vuildeeltjes krassen op het oppervlak van de onvoltooide hout . Gebruik een dweil , een bezem met fijne haren of een bus stofzuiger met bijlagen voor kale vloeren .
Schoonmaken

Het schoonmaken van de vloer verwijdert vuil en opbouw dat de schoonheid van het onbehandelde hout te verbergen. Echter , geen water rechtstreeks op een onbehandelde vloer ; het zal schade veroorzaken . Vul een emmer de helft met warm water en voeg een paar druppels van hout olie zeep . Bevochtig een dweil met de oplossing . Dweil de vloer in secties, elke sectie drogen met een handdoek na het wordt gereinigd . Meng 1/4 kop van borax in 1 kopje warm water in een emmer . Bevochtig de dweil en gaan over de vloer in secties , zoals je deed bij het schoonmaken , om eventuele zeepresten te verwijderen . Droog elke sectie met een handdoek.
Onderhoud

Toevoegen houtpasta met een onbehandelde vloer te beschermen en glans toe te voegen . Breng de pasta volgens de aanwijzingen van de fabrikant . Wrijf het in met een doek in een cirkelvormige beweging en het gebruik van een vloer buffer om het hout te poetsen . Een onbehandelde houten vloer kan er goed uitzien zonder afwerking , zolang je het schoon en onderhouden te houden . Maar je zou kunnen overwegen het toevoegen van een afwerking van het hout voor de lange termijn te beschermen.

Hoe je je eigen Grease Cleaner Zorg

Grease is een zeer nuttige stof rond het huis , tenzij het ​​is ongewenst . Ongewenste vetophoping kan zeer moeilijk te verwijderen . Vele schoonmaak producten op de markt beloven perfect en roestvrij schoonmaken , maar niet te leveren wanneer het telt . Elk nieuw product beweert beter te zijn dan anderen en is duurder dan de vorige geprijsd. Je bent vaak beter af maken van je eigen vet reiniger d

Meer dan ooit