Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Hoe bestrijdt Dust krijgt als je leven op een Landweg

Dust in uw huis is niet alleen vervelend , maar het kan eventueel verergeren allergieën bij bepaalde personen . Als je leven op een onverharde weg , ga je naar een meer merkbaar probleem met stof hebben . Tenzij u bereid bent te verhuizen bent , moet u uitvoeren van strategieën die u zullen helpen te verminderen en de controle van de hoeveelheid stof in uw huis. U zult schoner voelen en gemakkelijker te ademen als je in staat om de stof onder controle te krijgen zijn . Wat je
Hose
Dust doek
Toon meer instructies nodig
1

Pave uw oprit als het niet al verhard en je kunt veroorloven om dit te doen . Je mag niet in staat zijn om de hele weg te effenen , maar bestrating van de oprit zal de hoeveelheid stof die uw voertuigen wakkeren naast uw huis te verminderen .

Spray beneden het deel van de weg die het dichtst 2 om uw huis met een waterslang . Als uw oprit is gemaakt van vuil, spuit de oprit ook. Doe dit zo vaak als nodig . In droge perioden , moet u dit vaker doen .
3

Stof uw huis met behulp van een vochtige doek afstoffen . Of u de doek met meubelwas of gewoon met water , een vochtige doek zal val bevochtig de stof terwijl een droge zal men alleen verplaatsen het stof rond .
4

Verander je vent filters vaak . Check ze maandelijks te zien of ze veranderd moeten worden . Als je een fatsoenlijke ophoping van stof en vuil kan zien , is het tijd om een nieuwe filter te krijgen .
5

het filter veranderen in uw stofzuiger vaak net zo goed of gebruik een vacuüm dat water gebruikt om de vangst van de stof dat je stofzuigen . Als het filter in uw stofzuiger is vol stof , stofzuigen van de vloer kan meer stof toe te voegen aan uw huis .
6

Verwijder tapijten en kleden indien nodig. Deze items kan de stof verbergen, maar ze niet echt helpen het probleem . Als u hout, laminaat , tegels of linoleum vloeren , zult u in staat om stof beter te kunnen zien en zich te ontdoen van het zo nodig .
7

Repareer de zeehonden rond uw ramen en deuren als zij ontbreken in integriteit. Losse zegels zal een behoorlijke hoeveelheid stof om uw woning te betreden .
8

Request familieleden hun schoenen uit te nemen voordat binnen komen . Als iemand (zoals een kind dat is buiten spelen ) is erg vuil is, kunt u hem uit te kleden op de veranda of deur te volgen onder meer stof te voorkomen .
9

regelmatig Dweil uw vloer. Dweilen vallen stof dat stofzuigen niet in staat zijn om volledig te elimineren .
10

Richt uw huis met lederen of vinyl in plaats van gestoffeerde degenen. De stoffen op gestoffeerde meubels hebben de neiging om vangen het stof .

Heeft de nieuwe Shark Pockets Breng de oude Shark Pocket Mop

? Steam mops kunt u uw vinyl, hout , laminaat of stenen vloeren schoon zonder dure of potentieel toxische chemicaliën. Haai produceert een lijn van stoom mops bestemd zijn voor huishoudelijk gebruik . Echter, de oude stoom mop zakken die werkte voor de oude machines die niet passen op een nieuwe Shark Steam Mop . Mop Koptype Om te bepalen of uw oude dweilmoppen past op uw huidige Shark Steam Mop

Meer dan ooit