Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Is er een verschil tussen Bona Hardhout Cleaner & Laminaat Cleaner

? . Bona is een familiebedrijf dat is ontstaan ​​in Malmö, Zweden in 1894 Het bedrijf is nu gevestigd in Aurora , Colorado en produceert zachte reinigingsmiddelen voor hout, tegels , laminaat en marmeren vloeren , evenals aanrechtblad schoonmakers, poetsmiddelen en dweilen . Het laminaat en houten vloer producten zijn zowel op basis van water , maar bevatten iets andere formules . Schoonmaken

Zowel Bona hardhout en laminaat vloer schoonmakers schone vloeren zacht en effectief , maar Bona hardhout reiniger is speciaal ontwikkeld voor polyurethaan afgewerkte houten vloeren . Het is veilig te gebruiken op laminaatvloeren , hoewel het bedrijf raadt het gebruik van een product speciaal ontwikkeld voor laminaatvloeren .
Veiligheid

Bona hardhout en laminaat vloer schoonmakers zijn beide GREENGUARD gecertificeerd , wat betekent dat ze geslaagd voor strenge normen die zijn opgesteld door de GREENGUARD Environmental Institute naar lage emissies te waarborgen. Ze hebben doorgemaakt verdere testen om ervoor te zorgen dat ze geen chemicaliën verdacht van het veroorzaken van gezondheidsproblemen bij kinderen bevatten .

Producten en gebruik

Beide producten zijn verkrijgbaar bij hardware en supermarkten en komen in een 36 - ounce spuitfles of een 160 - ounce grootverpakking . De schoonmakers komen ook in een cartridge voor gebruik in de Bona microvezel mop systeem . Adviesprijs van de fabrikant is identiek voor beide producten . Om Bona producten te gebruiken , spuit het reinigingsmiddel licht op de grond en ga er met een vochtige microvezel mop of doek . Verdun het niet of krijgen de vloeren nat . Overbevochtiging hout of laminaat vloeren kunnen kromtrekken of de afwerking beschadigen .
Aanbevelingen

Hoewel Bona hardhout cleaner is zacht genoeg om te gebruiken op laminaatvloeren , gebruik dan de laminaatvloer reiniger voor laminaatvloeren en de hardhouten reiniger voor hardhouten vloeren . De laminaatvloer reiniger is ook het label voor gebruik op tegels en stenen vloeren . Bona maakt ook poetsmiddelen voor hardhout en laminaat vloeren . Deze poetsmiddelen bevatten een urethaan acryl mix die egaliseert krassen en geeft glans aan vloeren zonder een wasachtige opbouw. ​​


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1002086672.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.