Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Hoe maak je een muur Scuff Repair

Keeping geschilderde muren in onberispelijke staat is bijna onmogelijk, omdat slijtage onvermijdelijk . Meubels en andere objecten vaak botsen tegen muren tijdens de renovatie en bewegen projecten , waardoor er donkere vlekken op de muren . Vuil uitstrijkjes ook bij mensen op muren . Niet alleen zijn muur slijtplekken lelijk , maar ze hebben ook een grotere uitdaging te roeien verloop van tijd. Direct verwijderen muur schaaft aan het uiterlijk van een muur te herstellen en blijvende marks.Things je nodig hebt
Vloeibare afwasmiddel
Emmer
lepel en 3 doeken
1 theelepel bakpoeder
Bowl < voorkomen br > Handdoek
Toon meer instructies
1

Squirt 1/4 theelepel vloeibare afwasmiddel in een emmer . Voeg 1 liter lauw water en vervolgens de oplossing te mengen . Kopen van 2

Verzadig een doek in de oplossing . Schrob de kale muur met de zeepachtige doek , onder lichte druk en cirkelvormige bewegingen wrijven . Ontbinden zoveel schuren mogelijk .

Maak 3 een mild schuurmiddel zelfgemaakte pasta als koppig muur schaaft aanhouden . Meng 1/2 theelepel afwasmiddel , 1 theelepel bakpoeder en 1 theelepel water in een kom .
4

Dompel een doek in de pasta . Schrob de resterende muur slijtplekken met de pasta onder lichte druk en cirkelvormige bewegingen wrijven .
5

Bevochtig een doek met water . Veeg alle zeep en plakken van de muur. Spoel grondig oppervlak van de muur .
6

Buff de muur met een handdoek . Absorberen al het vocht om strepen te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1002086626.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.