Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Hoe te branden Stains Schoon Van een witte Toaster

Telkens wanneer u uw broodrooster oven gebruikt , loopt u het risico met achterlating van vlekken . Brandvlekken ontstaan ​​wanneer voedsel vangsten vuur in de oven , en dat gebeurt vaak als gevolg van onjuiste reiniging . Alle voedsel dat valt van de lade waar brand wanneer u de oven te gebruiken in de toekomst . Wanneer u per ongeluk voedsel laten vallen op de buitenkant van de oven , de hoge temperatuur verbranden van het eten op het witte oppervlak . Schoonmaken en verwijderen van die vlekken branden herstelt de glanzende witte oppervlak van de oven.Things Je
Degreaser afwasmiddel
Nylon borstel
Gedistilleerd witte azijn nodig
Spray fles en zachte doek < br > Baking soda
Toon meer instructies
1

Haal de stekker uit het stopcontact , wacht tot het broodrooster is afgekoeld en verwijder vervolgens de lade van binnenuit de broodrooster oven . Hit de lade stevig tegen de binnenkant van je prullenbak , kloppen losse vuil of verbrand voedselresten vast aan het oppervlak van de lade. Kopen van 2

Vul uw aanrecht met een paar druppels afwasmiddel ontvetten en warm water . Laat de lade in het schuimende oplossing en laat de lade die is ingesteld voor een paar minuten . Schrob de lade met een nylon borstel , die moet los doorgebrande - over voedsel en weg schoon brandplekken .
3

Scrub het rek van de toaster oven met ontvetter afwasmiddel en warm water . Als het rek permanent is bevestigd aan de oven , scrub de oplossing op met een borstel en veeg met een vochtige doek . Als de lade loskomt , wassen in de gootsteen .
4

Meng gelijke delen gedestilleerd witte azijn en water in een spuitfles . Spuit de oplossing op doorgebrande vlekken op de buitenkant van de broodrooster . Schrob de oplossing met de nylon borstel en veeg eventuele resten weg met een vochtige doek . Als de vlekken niet verdwijnen, wrijf de oplossing op en laat het voor vijf minuten voordat schrobben .
5

Wrijf baking soda op alle resterende verbrande sporen of vlekken . Wrijf een vochtige doek over de vlek , met behulp van de baking soda als een schuurmiddel dat tilt de vlek . Veeg de resten met een vochtige doek en droog met een doek .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1002086496.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.