Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Hoe kan ik een Eekhoorn in de Zolder Zoek

Een zolder maakt een groot leefgebied voor een eekhoorn - het is warm , biedt isolatie en is veilig . De meeste eekhoorns die gaan wonen in uw zolder zijn vrouwelijke en zal vaak bevallen van een nestje in zowel de herfst en het vroege voorjaar . Hoewel comfortabel , zal eekhoorns vaak moeilijk te vinden omdat ze schichtig en op hun hoede voor roofdieren . Als u overweegt het opsluiten van een eekhoorn , er rekening mee dat haar nest op zolder zou kunnen blijven . Zonder hun moeder , zullen ze vaak sterven , het creëren van een vreselijke stank die uw home.Things je nodig hebt
zaklamp
Handschoenen
Toon meer instructies
1 < p zal doordringen > Identificeer het gebied van de zolder waar het geluid van beweging en piepen is afkomstig uit alvorens de zolder . De eekhoorn zal waarschijnlijk stoppen met bewegen en het maken van lawaai na het detecteert uw aanwezigheid op de zolder . Dus ga direct naar het gebied van de zolder waar u merkt het lawaai afkomstig van . Kopen van 2

Schakel alle lichtbronnen in de zolder . Kijk snel in het rond voor een licht doordringende door gaten in de zolder . Dit gat is mogelijk gemaakt door de eekhoorn en wordt gebruikt door haar toegang tot de zolder .

Zet
3 op je zaklamp en loop naar gebieden waar je gaten merkt op zoek naar de eekhoorn.
4

Loop rond de buitenkant van de zolder en kijk in de koof schermen . Eekhoorns vaak toegang tot de zolder krijgen door middel van de binnenwanden , en het dier kan nog steeds in de buurt van haar binnenkomst .
5

Kijk voor eekhoorn afval op de zolder . De eekhoorn vaak blijven niet in de buurt van deze puinhoop , maar het is een indicatie van waar het reizen .

Blijf
6 stil , rustig en het licht uit . Luister aandachtig voor enige beweging . Het kan nodig zijn om stil te zitten voor 15 tot 20 minuten vóór de eekhoorn vindt dat je weg bent en begint te bewegen . Volg dan de geluiden .
7

Volg de stank van een dood karkas , als u denkt dat de eekhoorn is dood. Met handschoenen aan , verwijder alle dozen en isolatie in de buurt van de stank om het karkas te ontdekken , indien nodig.

Gentle Homemade Afstoffen Cleaner

Als je ooit bang bent dat je in de winkel koopt afstoffen cleaner is te hard om te gebruiken rond kinderen of andere kwetsbare familieleden , dan is een voorzichtig zelfgemaakte versie biedt het perfecte alternatief . In plaats van het kiezen van een dure , - chemische gevulde winkel koopt afstoffen product , gebruik huishoudelijke artikelen en natuurlijke materialen om uw eigen brouwsel te mengen

Meer dan ooit