Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Granieten aanrecht en Vapor Steam Cleaning

Granieten aanrecht hebben rijke kleuren prachtig in elkaar gemarmerd dat een klassieke creëren , gepolijste look in uw keuken . Helaas, die dezelfde rijke kleuren die zo'n dramatisch effect te creëren in de kamer zijn ook uitstekend in het verbergen van het oppervlak vlekken , soms waardoor het moeilijk is om de granieten echt schoon te krijgen. Stoomreinigers kunnen werken door die verborgen vlekken zonder beschadiging van het graniet. Doel

Een stoomreiniger produceert hete stoom die het oppervlak vlekken verwijdert , vast - op eten en los vuil van granieten werkbladen. De druk van de stoom krachten geplakt voedselresten op te heffen van het aanrechtblad en los vuil weg te wassen , terwijl het water uit de stoom schoon oppervlak vlekken zal helpen. Een stoomreiniger kan een groot aanrecht gebied in korte tijd schoon te maken met weinig inspanning , waardoor het sneller en gemakkelijker dan met de hand schrobben het aanrecht met een spons of doek .
Met
< p> Dampreinigers werken zonder extra schoonmaak -producten , en je hoeft alleen maar water toe te voegen aan het reinigingsapparaat voor gebruik. De stoomreiniger heeft een mondstuk bijlage die u gebruikt om de stoom rechtstreeks van toepassing op het aanrecht . Bij het werken met een stoomreiniger , moet je snel naar een gelijkmatige stroom van stoom te krijgen over het gehele oppervlak . Omgaan met de stoomreiniger apparaat en het werken met het mondstuk kan praktijk duren om nauwkeurige resultaten te produceren .
Frequency

U kunt schoon een granieten aanrecht stomen zo vaak als je wilt, zolang je een commerciële stoomreiniger gebruiken met een lagere warmte -instelling . De lagere warmte en chemie vrij schoon kan geen kwaad het oppervlak van de granieten . Echter, een stoomreiniger produceert een diep schoon en wellicht niet nodig voor dagelijks gebruik . In plaats daarvan , stel een regelmatige schoonmaak schema dat de hand reinigen met stoom reiniging combineert . Bijvoorbeeld , vegen van uw granieten aanrecht dagelijks vlek vitale onderdelen te voorkomen . Een keer per maand , of tweewekelijks als u een zeer actieve keuken, gebruik de stoomreiniger voor een grondige schoonmaak .
Bijwerkingen

Professionele stoomreinigers kunnen hogere warmte produceren dan commercieel verkrijgbare stoomreinigers . Deze hogere warmte kan ertoe leiden dat de granieten rond de specie uit te breiden en contract, dat na verloop van tijd , kan scheuren tussen het graniet en de specie veroorzaken . Echter, commerciële schoonmakers meestal niet warm genoeg om problemen te veroorzaken . Terwijl de stoom de werkbladen zal desinfecteren tot op zekere hoogte , sommige mensen liever anti -bacteriële schoonmaakmiddelen gebruiken, met name na het gebruik van het oppervlak te werken met rauw vlees , die bacteriën kunnen dragen .
< br >

Wat gebeurt er als ik Burn Plastic Mijn Houtkachel

? Houtkachels kan een aangename geur en aangename warmte te brengen om een ​​huis , maar je kunt niet plaatsen zomaar een soort brandstof in de kachel . U mag alleen gebruik maken van bepaalde houtsoorten die onbehandeld en ongeverfd om te voorkomen dat schadelijke dampen zich verspreiden in uw hele huis zijn . Plaats nooit plastic in uw houtkachel , en als je dat doet , wees voorzichtig van de ef

Meer dan ooit