Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Kunt u gebruik maken van een kleine Stoomreiniger voor Plafonds

? Plafonds zijn meestal vergeten als het gaat om het schoonmaken , maar ze kunnen worden blootgesteld aan zoveel vuil , vuil en bacteriën en andere harde oppervlakken in het huis. Reinigen is meestal moeilijk wegens gebrek aan toegang of ruwe plafond materialen die niet kunnen worden uitgewist - maar een stoomreiniger kan het werk te vereenvoudigen. Voordelen

Stoomreinigingsapparaten plafonds verwijdert vuil , bacteriën en vet met weinig inspanning en geen chemische reinigingsmiddelen . Hiervoor kunt u de stoomboot wand langs het plafond , veeg het daarna droog . De stoom verdampt vuil en bacteriën . De hand gehouden wand van een stoomreiniger maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot het plafond voor het reinigen , als goed.
Plafond
Soorten

Flat plafonds , geschilderd met een glanzende lakverf , zoals in keukens en badkamers zijn het makkelijkst te reinigen . Plafonds met popcorn textuur kan beschadigd raken indien toegestaan ​​om nat te krijgen. Het verwijderen van stof uit deze steile daken kan moeilijk zijn , als goed.
Equipment

De grootte en de kracht van je stoomreiniger zal beïnvloeden hoe effectief het reinigt het plafond . Een kleine hand-held schoner kan werken , maar dan moet je op een ladder staan ​​om het plafond te bereiken . Zorg ervoor dat er geen water lekt uit het warme water kamer als je de stofzuiger ondersteboven draaien om spleten en hoeken te bereiken.
Veiligheid

De gebruikershandleiding voor uw stoom reiniger kan nuttig veiligheid tips over het schoonmaken van plafonds en andere harde oppervlakken , evenals het gebruik van chemische reinigingsmiddelen bieden . Elke ladder gebruikt moet stabiel en goed beveiligd zijn.


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1002086378.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.