Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe schoon Buitenkant Air Vents van een Home

Commerciële drogers produceren aanzienlijke warmte . Om deze reden , uw droger wordt aangesloten op een uitwendige ontluchter via een flexibele slang om een ​​deel van de warmte vent naar buiten . Van tijd tot tijd kunnen pluisjes van uw stoffen te verzamelen in de slang en ventilatie , en als het verstopt de slang , kan de ventilatie onvoldoende is geworden , wat kan leiden tot brand. U kunt dit probleem voorkomen door het reinigen van uw exterieur vent en hose.Things Je
Stofzuiger nodig met slangverlenging
Breathing masker
Goggles
Beschermende handschoenen
Glasvezelisolatie

Toon meer instructies
1

Koppel uw droger . Anders kan je een pijnlijke schok ondervinden van statische elektriciteit tijdens het schoonmaken.

Trek Pagina 2 van de droger van de muur en maak de flexibele afvoerslang . Met behulp van een dunne slang uitbreiding , stofzuigen het hele gebied achter de droger. Steek het vacuüm uitbreiding in de flexibele slang en vacuüm alle vuil , stof en vuil .

Verwijder 3 eventuele isolatie van rond de flexibele slang . Afhankelijk van de bouw , moet u wellicht glasvezel isolatie verpakt rond de flexibele slang waar het aansluit op de buitenkant vent buiten . Zet op een ademhaling masker , veiligheidsbril en rubberen handschoenen . Trek de isolatie weg en stofzuigen de buitenzijde van de flexibele slang in de buurt van de muur. Vervang de oude isolatie met nieuwe isolatie.
4

Bevestig de flexibele ontluchtingsslang aan uw droger . Om toekomstige pluizen te voorkomen , opent de droger , verwijder de Lint val en gooi pluisjes op het scherm verschijnen . Doe dit na elke lading wasgoed dat door de droger gaat .
5

Verwijder de pluisjes plaatje van de buitenkant vent buiten . Afhankelijk van het type van de plaat , moet u wellicht schroeven of metalen bevestigingsmiddelen aanpassen om toegang te krijgen tot de vleugel. Vacuüm de binnenkant van de opening en de raamplaat via je zuigslangverlenging . Plaats de plaat terug op de vleugel.

Plug
6 in uw droger .

Hoe te schildwantsen doden in Uw huis waar huisdieren zijn aanwezig

schildwantsen zijn insecten die een stinkende vloeistof produceren wanneer ze zich bedreigd voelen . Drie soorten schildwantsen zijn inheems in de Verenigde Staten , en voorzien van een kleine kop en een platte , brede lichaam in de vorm van een schild . Schildwantsen zijn groen , bruin of grijs- bruin van kleur . Schildwantsen algemeen voert u een woning via openingen rond deuren , ramen en schoo

Meer dan ooit