Huis Tuin

Huis Tuin

Negen Eco- Manieren om het huis schoon

Een schoon huis is van essentieel belang , niet alleen voor de gezondheid , maar ook voor persoonlijk comfort . Toch kan de milieubewuste huiseigenaar interpreteren " schoon " meer royaal bij het gebruik van agressieve chemicaliën en materialen die potentiële schade kan veroorzaken en maken niet- biologisch afbreekbaar afval . Gelukkig kunnen verschillende reinigingsmethoden en materialen het huis schoon te houden met een minimale ecologische voetafdruk . Schone tafels met witte azijn

Agressieve chemicaliën kan de gezondheid schaden , alsmede schadelijk voor het milieu , vooral op tafels waar mensen eten of het bereiden van voedsel . Gebruik in plaats daarvan natuurlijk reinigende producten, zoals witte azijn . Deze stof wordt gebruikt in levensmiddelen , maar kan ook dienen als een antibacteriële en anti -schimmel reinigingsmiddel .
Ontstoppen Drains met zuiveringszout

Terwijl zuiveringszout 's geur - absorberende bevoegdheden zijn bekend , dit schuurmiddel is ook een milieuvriendelijk schuurmiddel dat drains legen soepel en ruiken fris houdt . Baking soda is ook nuttig voor het reinigen van potten en pannen .
Ontsmet met Citroenen

Een krachtige ontsmettingsmiddel en vet snijder , citroen extract wordt al gebruikt in verschillende commerciële producten als een reinigingsmiddel . Deze brede ontsmettingsmiddel is waardevol over de keuken , snijden door vet in potten en pannen en desinfecteren tafels en voedselbereiding gebruiksvoorwerpen en machines .
Opslaan Tapijten met maïsmeel

de woonkamer tapijt is geen plaats voor wijn. Volgende keer , til hem uit het tapijt met wat maïsmeel . Vermengd met zuiveringszout en borax , zal het maïsmeel de vlek op te heffen en ontsmetten het gebied bestrijkt .
Poolse meubelen met Olijfolie

Houd de meubels op zoek naar jong met olijfolie . De voedende werking van de olijfolie behouden en beschermen het hout tegen de tand des tijds en slijtage . Een vleugje citroensap toevoegen aan het mengsel te reinigen en zorgen voor een frisse geur .
Borax op Vlooien en teken

In huizen met huisdieren , parasitaire insecten , zoals vlooien en teken , zijn een constante bedreiging . Verwijder vreemde insect indringers uit uw tapijt door ze te bedekken met borax en laat ze 's nachts . Deze krachtige reiniger zal hen effectief doden en te verwijderen schimmel, meeldauw en andere microscopische leven kun je niet weten.
Club Soda op Windows and Mirrors

bruisende bubbels in sodawater maken een all - natuurlijke venster en spiegel schoner . Als de ramen zijn vet uit de keuken koken , meng de club soda met een beetje citroensap om het ontvetten macht te vergroten .
Emmers voor waterconservering

Schoonmaken in een eco - vriendelijke manier betekent respect voor natuurlijke hulpbronnen. Bespaar water door alleen zoveel als je nodig hebt . Laat geen schoon water gaan in de afvoer tijdens het schoonmaken van een bad of keuken . Gebruik in plaats daarvan een emmer te vullen met water . Dit kan liter water per maand besparen .
Air Filtration met Installaties

Ionisers en luchtfilters zijn vaak gemaakt van niet- recyclebare onderdelen en niet-hernieuwbare hulpbronnen . Dit is vooral verspilling , omdat bepaalde kamerplanten ook de lucht schoon te maken zonder het gebruik van macht of wegwerp filters . Planten die de lucht schoon zijn het Engels klimop , Vijgen , vrede lelie , Chinese groenblijvende en slang plant.

Homemade Antistatisch Cleaners

Het produceren van een schok van veilige maar pijnlijke elektriciteit , statische is een vervelend probleem op tapijten , stoffering en kleding . Deze statische zal veroorzaken stof om elkaar en haar stok op het einde staan ​​. Verschillende zelfgemaakte antistatische reiniging recepten zal helpen elimineren die vervelende probleem zonder geld te verspillen aan onnodige , dure chemicaliën. Antista

Meer dan ooit