Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Total Floor Care & Hot Hogedrukwassing

Foot verkeer van mensen en huisdieren , morsen en andere ongevallen alle eisen hun tol op verharde vloeren , zoals hout , laminaat , vinyl of tegels . Naast functionele , vloeren bij aan de esthetische waarde van de woning . Hou het schoon en in goede staat van onderhoud is belangrijk. De meeste van de tijd , regelmatig onderhoud is genoeg om uw vloeren op hun best . Diepe reiniging, als warme druk wassen is soms nodig voor hardnekkige vlekken . Hot Hogedrukwassing

Hot hogedrukreiniger maakt gebruik van krachtige stralen van warm water in combinatie met chemische reinigingsmiddelen om hardnekkige vlekken en vuil uitstappen van harde oppervlakken . Deze apparatuur wordt vaak gebruikt door professionele schoonmaakbedrijven om diep reinigen van keramische of stenen tegels . Huiseigenaren kunnen warm hogedrukreinigers huren om de kosten van het inhuren van professionals te vermijden . Hot hogedrukreinigers mag niet gebruikt worden op hout, laminaat of vinyl vloerbedekking .
Wood Floor Care

Grote hoeveelheden water uit stoomreinigers en dweilen kan houten vloeren veroorzaken uit te breiden en te kraken dus vermijd het gebruik ervan. Gebruik een hoogwaardige , zachte bezem regelmatig vegen grotere stofdeeltjes . Koop een stofzuiger zonder een zachte borstel om schoon te maken kleinere stofdeeltjes en in - tussen planken . Een klopper bar is de roterende , haren balk die over de kop van de stofzuiger loopt . Een droge , badstof mop is ideaal voor het reinigen onder meubilair en langs plinten . Clean morsen of andere rommel met een vochtige spons of doek en gebruik alleen schoonmaakmiddelen aanbevolen door de fabrikant van uw vloer. Wanneer uw vloer begint te lijken versleten en versleten , hebben gescreend en opnieuw gecoat. Screening is het verwijderen van de oude urethaan vacht . Nadat de oude urethaan wordt verwijderd van een nieuwe laag wordt aangebracht , het herstellen van de glans aan de afwerking van uw vloer. Zwaar beschadigde vloeren moet mogelijk worden geschuurd en afgewerkt .
Laminaat Floor Care

Laminaat vereisen zeer weinig speciale zorg . Gebruik een bezem of zachte haren vacuüm regelmatig om stof en haren van huisdieren te verwijderen . Droge dweilen met badstof of wegwerp microfiber mops kan u ook helpen vuil en puin te verwijderen . Vermijd natte dweilen , kan grote hoeveelheden water laminaatvloer kromtrekken . Vermijd zeep reinigingsmiddelen schoonmaken , mag u alleen die schoonmaakmiddelen aanbevolen door de fabrikant van uw vloer.
Tile Floor Care

Verwijder stof en puin van keramiek en steen betegelde vloeren met een zachte bezem of een stofzuiger zonder een klopper bar . Dweilen met een vochtige dweil om morsen of vuil schoon te maken. Gebruik een zachte borstel of spons om hardere rommel schoon te maken. Regelmatig schoonmaken producten zijn meestal geschikt voor gebruik op keramische tegels , maar lees de instructies van de fabrikant om zeker te zijn . Een elektrische reinigings-of hete hogedrukreiniger kan nodig zijn voor textuur of sterk vervuilde tegel. Vermijd gebruik van reinigingsmiddelen met ammoniak of zuren , zoals citroensap , op steen betegelde vloeren . Deze chemicaliën kunnen eten weg op tegels gemaakt van marmer , kalksteen of travertijn . Castilië zeep wordt aanbevolen voor het reinigen van stenen tegels , maar met mate gebruiken en spoel goed na het reinigen om strepen te voorkomen .
Vinyl Floor Care

Veeg regelmatig met een zachte haren bezem . Gebruik stofzuigers zonder Slaglijsten te voorkomen dat er krassen vinyl vloerbedekking . Voor licht vervuilde vloeren dweilen met schoon , warm water en spoel dan grondig . Als water alleen het vuil niet verwijderen gebruikt u een reinigingsmiddel aanbevolen door de fabrikant van de vloer . Voor hardnekkige vlekken , of een zeer vuile vloer , meng een ounce van ammoniak in 1 liter warm water en gebruik een zachte dweil , spons of doek. Spoel de vloer grondig na het gebruik van ammoniak . Vermijd het gebruik van scrub borstels op vinyl.

How to Get Rid van geur in HVAC Leidingen

HVAC kanalen kan geur verspreid door het hele huis . Het oplossen van dit probleem is een tweedelige reinigingsproces dat de bron van de geur moet elimineren en maak uw huis fris ruiken . Eerste , inspecteren uw kanalen, waar ze worden blootgesteld op de zolder of in de kelder op tekenen van knaagdieren . Als je dier uitwerpselen , gaten , nesten of beestjes , zal u een professionele schoonmaak no

Meer dan ooit