Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Hoe maak je een Food Klomp in de Keuken Los

Zelfs als je een vuilophaal , klompen gevormd door vet en hardnekkige etensresten kan nog steeds achtervolgen uw aanrecht . Niet alleen zal klompen vertragen afvoer van de gootsteen , maar ze kunnen ook vullen uw keuken met onaangename geuren . U kunt de zachte klompen van voedsel te ontbinden met huishoudelijke ingrediënten, waaronder baking soda en azijn . Ernstige klompen zal uitgebreid schoonmaken van de pipes.Things je nodig hebt
Baking soda
Azijn
Rubberhandschoenen
Vloeibaar chloor
Theepot
Toon meer instructies < br vereisen > Azijn en bicarbonaat
1

Schakel de vuilophaal . Verwijder eventuele grote stukken voedsel van rond de afvoer . Kopen van 2

Giet 1/2 kopje zuiveringszout in de afvoer , gevolgd door 1 kopje witte azijn .
3

plaats de aftapplug over de opening en laat het in de plaats voor 10 minuten . De schuimende mengsel van azijn en zuiveringszout zal voedselresten ontbinden .
4

Kook 2 kopjes water in een theepot . Giet het kokende water in de afvoer . Het warme water zal de resterende klomp spoelen .
Chloorbleekloog
5

Steek de gootsteen en vul het bassin met 1/2 liter lauw water . Voeg 1 eetlepel vloeibare chloor .

Verwijder 6 de stekker en laat het mengsel uitlekken. Draag een rubberen handschoen bij het verwijderen van de stekker als het reinigingsmiddel gevoelige huid kunnen irriteren .
7

Giet 2 kopjes kokend water in de afvoer.
< br >

Zal aceton Harm Vinyl Windows

? Aceton is een kleurloze , ontvlambare chemische stof die lijm oplost en verwijdert vuil en puin uit een verscheidenheid van voorwerpen en oppervlakken . Maar de chemische stof is niet degene die u wilt gebruiken om uw huis of bedrijf van vinyl ramen , met inbegrip van de frames , titels en glas te reinigen. Aceton zal kleuring het vinyl te verwijderen , breken van het materiaal vezels en uiteind

Meer dan ooit