Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Mijn Kirby Sentria Shampooer wordt niet Picking Up the Water

De Kirby Sentria is een multi -purpose schoonmaken tool . Het is niet alleen stofzuigers , het shampoos tapijt en zelfs wassen de vloer. Kirby is bekend om stevige stofzuigers , maar sommige klanten hebben problemen gehad met de functie wassen in de Sentria . Als de shampooer niet oppakken water, kunt u dit probleem aan te pakken zonder dat het vacuüm naar een reparatiewerkplaats . Het juiste onderhoud

Een verstopte slang kan verhinderen dat de Kirby Sentria uit zuigen water . Slangen verstopt raken met afval zoals haar. Om het schoon te maken , draait u de accessoire slot waarmee de slang aan op de motor tegen de klok in . Het mondstuk en lade-element komt los . Verwijder de slang uit de lade met je handen , draag het naar de gootsteen en zet de opening onder de kraan om het uit te spoelen .
Ladevergrendeling en Nozzle en Engage de Belt

Draai de hendel op de voorzijde van de Sentria motor met de klok mee om de lade en het mondstuk te beveiligen . Als de hendel in de verkeerde positie , zal de slang aangesloten op het mondstuk ontkoppelde blijven . Na de lade en het mondstuk zijn, zet de hendel op de band lifter naar rechts tot de groene pijlen line-up . De gordel lifter ligt onder de motorkap licht. Zonder de riem , zal de aandrijfas niet bezig de rollen en zuig elementen van de shampooer .
Correct gebruik

Stap op het Sentria teen aanraken totdat het mondstuk in de laagste stand . Beweeg de shampooer heen en weer te schuimen storten en laat de borstel om het tapijt te schrobben. Zoals de shampooer naar voren beweegt , zal de borstel rollen grijpen . Wanneer het naar achteren wordt verplaatst , zal sop en water worden verstrekt op het tapijt .
Zuigen Water

Zorg ervoor dat de shampoo tank is in de UIT-stand . De Sentria niet kunt overnemen water terwijl het sop nog worden afgegeven. Stap op de teen pedaal te zorgen voor de Sentria in de laagste stand . Verplaats vervolgens de shampooer over de schuim en water . Water en schuim worden meegezogen in de machine en gedumpt in de voorste lade .

Hoe maak je een Koper- Top Table Reinig

Een koperen tafelblad voegt een klassieke touch en een erfstuk uitstraling aan uw interieur . Wanneer verzorgd en goed schoongemaakt , zal uw koper tafelblad haar best uitzien voor de komende jaren . Koper kan verkleuren bij blootstelling aan vocht en een verscheidenheid aan stoffen , maar wordt gemakkelijk gereinigd worden met een combinatie van huismiddeltjes en commerciële products.Things je no

Meer dan ooit