Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Ammoniak vs Azijn voor hardhouten vloeren

Hardhouten vloeren weerspiegelen zowel een traditionele als eigentijdse visie op interieur huis te ontwerpen. Nieuw geïnstalleerde hardhouten vloeren zijn meestal afgewerkt met een heldere urethaan coating terwijl oude hardhouten vloeren kan zijn beschermd door de wax . Handhaving van hardhouten vloeren is niet ingewikkeld, ongeacht of ze zijn afgewerkt met urethaan of was - maar je moet weten welke schoonmaakmiddelen te gebruiken en die te vermijden . Basic Maintenance

De sleutel tot het behoud van uw hardhouten vloeren is om ze vrij te houden van stof, vuil en gruis , volgens de World Floor Covering Association. Veeg uw vloer regelmatig met een goede kwaliteit bezem . Na het vegen , lopen een stofzuiger , met zachte borstel bezig , over de vloer om eventuele deeltjes die viel in de kleine scheurtjes tussen de planken te halen . Eindigen door droge dweilen met een badstof mop .
Azijn

hardhouten vloeren zal waarschijnlijk worden blootgesteld aan meer dan alleen droge stof en vuil . Elk huis dat bewoond wordt zal onvermijdelijk worden blootgesteld aan morsen , bijgehouden in modder en huisdier ongevallen. Reinig deze gebieden zo snel mogelijk te helpen van uw vloer de natuurlijke schoonheid te behouden en om vlekken te voorkomen . Veeg het vuil met een vochtige zachte doek . Hardnekkig vervuilde delen in met een professionele schoonmaak product door de fabrikant aanbevolen . Het gebruik van andere producten kan de garantie van de fabrikant vervallen . Azijn , die een lage pH-waarde heeft , kan helpen verwijderen van water vlekken en minerale afzettingen , maar zal niet veel te vet of huishoudelijk vuil oplossen doen . Het is beter als een spoelmiddel dan als een reinigingsmiddel , volgens de website Wood Floor Arts .
Ammoniak

Ammoniak wordt niet aanbevolen voor het reinigen van hardhouten vloeren , volgens de World Floor Covering Association. Ammoniak heeft de neiging om doffe de finish op hardhouten vloeren en kan uw vermogen om de vloer later Overschilderbaar beïnvloeden. Veel huishoudelijke reinigingsmiddelen bevatten ammoniak als ingrediënt , dus altijd het etiket te lezen voorafgaand aan het gebruik van een reinigingsmiddel op uw hardhouten vloeren .
Overwegingen

hardhouten vloeren kunnen komen met een verscheidenheid afwerkingen en coatings . Hardhouten vloeren die zijn gewaxt vereisen verschillende methoden van reiniging dan degenen die zijn afgewerkt met een polyurethaan jas . Ongeacht de afwerking , overtollig vocht is de vijand van uw hardhouten vloeren . Drogen altijd uw vloer met een zachte doek na het schoonmaken met een soort van vloeibare reinigingsmiddel, ook al is het alleen water .

Het verwijderen van donkere vlekken van geolied hardhout

Huisdier urine en overmatig vocht zijn twee redenen donkere vlekken ontwikkelen geolied hardhout. Deze lastige verkleuringen gewoon niet weg te gaan op hun eigen en kan duren voor de hele levensduur van het hardhout . U kunt echter de donkere vlekken te verwijderen met de juiste tools . Om de kans op verwijdering te verhogen , omgaan met de verkleuringen zo snel mogelijk . Hoe langer de vlekken zi

Meer dan ooit