Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Wat gebeurt er als ik Burn Plastic Mijn Houtkachel

? Houtkachels kan een aangename geur en aangename warmte te brengen om een ​​huis , maar je kunt niet plaatsen zomaar een soort brandstof in de kachel . U mag alleen gebruik maken van bepaalde houtsoorten die onbehandeld en ongeverfd om te voorkomen dat schadelijke dampen zich verspreiden in uw hele huis zijn . Plaats nooit plastic in uw houtkachel , en als je dat doet , wees voorzichtig van de effecten . Schadelijke dampen

Veel soorten plastic bevatten een stof die een schadelijk giftig gas zal vrijgeven , namelijk dioxine , wanneer ze worden verbrand of gesmolten . PVC is een van de meest voorkomende vormen van plastic dat ook dioxine zal vrijgeven . Dioxine bevat moleculen chloor die zal verspreiden in uw longen als het bij hoge temperaturen , zoals die in uw houtkachel wordt verwarmd . Dioxine kan dodelijk zijn .
Veiligheid Procedures

Voorkom dat de schadelijke en potentieel fatale gevolgen van dioxine door onmiddellijk het blussen van de brand om meer van het gas te voorkomen van het krijgen in uw huis . Dan , snel openen van de ramen en deuren aan de lucht de kamer. Dioxine is over het algemeen alleen dodelijk als je in een kamer die veel van het gas heeft en dat is niet goed geventileerd .
Afbladderende verbrand plastic

Laat de omgeving volledig afkoelen voordat u probeert de verbrand plastic te verwijderen zal helpen voorkomen dat brandwonden op de huid en kan eigenlijk het proces versnellen . Afhankelijk van hoe poreus en getextureerde het oppervlak van uw houtkachel is , kunt u in staat om gewoon chip de kunststof af met een verf schraper .
Oplossen verbrand plastic

Los de verbrand plastic als u niet in staat om volledig chip het af. Om dit te doen , genieten van een schone doek in aceton en leg het over de plastic . Dekken meteen het doek met plasticfolie om te voorkomen dat uitdroogt. Laat het zitten voor een paar uur voordat u deze en afbladderende de nu losgemaakte plastic .

Hoe te Houten Badkamer Kasten Ontsmet

De houten kasten in uw badkamer zal verloop van tijd vuil te krijgen. Hoewel het reinigen van hen om het vuil te verwijderen is een gegeven , het desinfecteren van de hout zou kunnen krijgen over het hoofd gezien . Bacteriën , schimmels en ziektekiemen kunnen hangen op uw houten badkamer kasten . Gemeenschappelijke badkamer desinfectiemiddelen zijn te hard voor het reinigen van uw houten kasten ,

Meer dan ooit